(25-05-2024, 10:45 AM)Croton napisał(a): Rzeczywiście potwierdzam. Byłem sceptyczny do Titan Mod bo używałem AMBER. Ale po twoich sugestiach zainstalowałem ją. Pojawiła się Titan Vanilia i postanowiłem za twoją "namową" przetestować ją. Jestem bardzo zadowolony. Jest po prostu The best. Wiele przydatnych funkcji opisów filmów i obsady aktorskiej i innych informacji. Eksperymentuję z kolorami, grafikami, itd. To jest to co zawsze szukałem w skórkach. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
@
Croton Piszesz że używasz skórkę Titan Vanilla i OK, na pewno jest to dobra skórka, ale Fuchs2468 opiekun skórki titan MOD, zapowiada wprowadzenie fajnych funkcji w tej skórce. Obecnie pracuje nad poprawieniem wszystkich błędów wykrytych w skórce. Następnie wprowadzi do Titan MOD funkcję umożliwiającą wyświetlenie rozszerzonych informacji bardzo wygodną w użyciu, ponieważ będzie ją można włączyć podczas pauzy lub odtwarzania wideo, do tego ma mieć też świetną funkcję "Ukryj tło" (opcja przezroczystości).
Oczywiście, że funkcja będzie zawsze działać z dowolną wtyczką wideo, która dostarcza odpowiednich danych do wykorzystania przez rozszerzone informacje np. FF3.
Titan MOD ma też funkcje "Slim OSD", której niestety nie ma w Titan Vanilla (została usunięta w Titan Vanilla w wersji Omega).
Przydatna funkcja tj. opcja możliwości obsługi "Slim OSD" w Titan MOD, która umożliwia, aby pasek postępu filmu obejmował całą długość ekranu. Długi pasek postępu wideo ułatwia dokładniejsze przewijanie wideo na pasku postępu.
Skórka Titan MOD dobrze działa na Kodi 21.1 Omega, nie sprawia żadnych problemów. Skórka ma fajne funkcje, w tym zmiany motywu i koloru, jest szybka i bardzo stabilna.
Za jakiś czas opiekun skórki Fuchs2468 wprowadzi zapowiadaną nową funkcję w Titan MOD, ale wprowadzenie tej funkcji wymaga dużo pracy i trzeba cierpliwie czekać, jednak po tym skórka Titan MOD będzie jeszcze lepsza...
Pozdrawiam
Podziękowali:
Croton