Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Smile 
@leszekgd, punkt 1, tj. wyświetlanie gatunku filmu w w widoku "Media Info2", jednak działa...   Smile   
Sprawdzałam również inne ustawienia i coś mi się pomyliło i omyłkowo załączyłem opcję, a opcja musi być WYŁĄCZONA, aby gatunek filmu się wyświetlił w widoku "Media Info 2".

Zaraz dokonam modyfikacji mego wcześniejszego postu, dotyczącego zmian w skórce AZ2:R.  
Post został zmodyfikowany.

Co do punktu 2, tj. kółka postępu (progresu) filmu w "Media Info 2".
@DenDy, gdyby można było tę funkcję dodać do widoku "Media Info 2", byłoby bardzo dobrze, jak nie można, nie jest to wielki problem. 
Dzięki za wsparcie skórki AZ2:R, naprawdę jest coraz lepsza.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

@leszekgd
- przyciski - to taki z dupy fix, tam trzeba to inaczej zrobić, ale nie chce mi się teraz z tym bawić
- gatunki - wprowadziłem drobną korektę
- oceny w poster/landscape showcase - te widoki na ten moment w ogóle nie wyświetlają ilości głosów imdb, widzę że jest to tam do lekkiej poprawy, ale nie wiem czy będę to robił teraz czy trochę później, bo chciałbym już podbić wersję skórki.
ew. pokaż jakiegoś screena, bo może o czymś innym mówimy

@arkady1964
na ten moment nie mam w planach dodania progresu do tych widoków

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
@DenDy

[Obrazek: wfnevBml.jpeg]

Pokazuje się ocena z RT pomimo mam tylko ustwioną Imdb i Imdb Votes.
Nie mam ciśnienia na to ponieważ używam Flix Poster.

Pozdrawiam

1
Odpowiedz
Smile 
@DenDy, ten progres do widoków, to nic pilnego...  
Dodałeś gatunek filmu do "Media Info 2" i to była dla mnie ważne.  Skórka działa dla mnie znakomicie.   Smile
Dziękuję 

Może propozycje poprawek przedstawione przez @leszekgd warto uwzględnić, przed podbiciem wersji. Jednak pisze, że nie ma "ciśnienia", abyś je teraz wprowadził, "ponieważ używa Flix Poster".

Pozdrawiam
Odpowiedz
@DenDy zaaplikowałem wszystkie najnowsze fixy. Wszystko działa: gatunki w widokach Showcase i Flix, Imdb Votes oraz ukrywanie play/pauza! Po raz kolejny wielkie podziękowania za cierpliwość i szybkość wdrażania. Czekam na oficjalną 1.0.19.

Pozdrawiam

1
Odpowiedz
Thumbs Up 
Dobre wieści, miły dzień:
Nowa wersja 1.0.19 AZ2:R dla Kodi 20 (Nexus) i Kodi 21 (Omega), jest już dostępna.   Smile

Podziękowania dla opiekuna skórki @DenDy za stworzenie nowej wersji oraz dla użytkownika @leszekgd za dużą pomoc w przy jej powstaniu.

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

@DenDy na Twoim githubie znalazłem zdjęcie widoku Landscape Flix. U mnie czy to na PC czy na Androidzie nie mogę uzyskać tego widoku. Co może być przyczyną?

1
Odpowiedz
To układ strony głównej - Widok Flix, do tego dodane widgety.

Podziękowali: arkady1964, leszekgd, kris777
1
Odpowiedz
Smile 
@DenDy, po premierze wersji 1.0.19 skórka zainstalowała się u mnie automatycznie, mam załączoną automatyczną aktualizacje na wszystkich sprzętach z Kodi (Android TV, Xbox One, Windows 10). Przetestowałem na nich nową wersję AZ2:R, wrażenia bardzo dobre, obsługa tej skórki to prawdziwa przyjemność, wszystko śmiga szybko i bez żadnych problemów. 
Nie mam zamiaru wracać do innych skórek, ponieważ dla mnie AZ2:R jest najlepsza.  Smile   Jeszcze raz, wielkie dzięki.

Pozdrawiam

Podziękowali: leszekgd
Odpowiedz
@DenDy mam propozycję na dodatkowy widok albo modyfikację. Byłaby to modyfikacja Flix Poster. Dodałem widget do ekranu głównego w widoku Flix i wygląda to bardzo dobrze. Kilka rzeczy przeniósłbym do Flix Poster. Wyświetlanie opisu "złamałbym" od lewa do połowy, ponieważ moim zdaniem lepiej się to czyta niż na całej szerokości. Clear Logo byłoby po lewej. Oczywiście gatunki, czas trwania i ocena zostają (jeśli ktoś używa wiele ocen to chyba dół ekranu jest najlepszy). No i wyświetlanie Fanarta tak jak w widgecie. Normalnie używam nakładki ponieważ opisy często zlewają się z jasnym tłem Fanartu ale wygląda to średnio. W widgecie wygląda to mega atrakcyjnie.

[Obrazek: 0q1HsmGl.jpeg]

[Obrazek: bkGa9JUl.jpeg]

Pozdrawiam

1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości