Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tivimate i teleelevidenie
Lista wyświetla się teraz alfabetycznie na Nokia 8000, na TCL zostało po staremu ale muszę sprawdzić czy zaktualizowało się oprogramowanie
Edycja
Ustawienia - wygląd - przewodnik TV - sortowanie kanałów - według kolejności na liście

I grupy - też według kolejności na liście
To będzie to
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć, też tak macie od jakiegoś czasu że strasznie tnie? Od rana wszystko elegancko, pod wieczór tragedia. Mam światłowód 300, Chromecast i do tej pory Lago były sporadyczne...

Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Nie mamy, włącz odtwarzanie tunelowane.
Odpowiedz
(26-07-2024, 01:35 PM)Łonogrzmot napisał(a): Nie mamy, włącz odtwarzanie tunelowane.
Włączyłem a mimo wszystko obraz potrafi czasem całkowicie stanąć i już nie wiem o co chodzi
Internet od Netii 600mbs
Router Asus TUF AX6000
Firestick 4k Max (w odległości 1.5m od routera) łączy się po wifi 5ghz
TiviMate 5.0.4
Teleelevidenie
Odpowiedz
tomahawk5000 napisał(a):Włączyłem a mimo wszystko

W innych miejscach w sieci uzytkownicy proponowali Ci różne rozwiązania testowe.
Odpowiedz
(22-08-2024, 08:28 AM)Łonogrzmot napisał(a):
tomahawk5000 napisał(a):Włączyłem a mimo wszystko

W innych miejscach w sieci uzytkownicy proponowali Ci różne rozwiązania testowe.
Tak wiem w sumie to nie sprawdziłem tylko opcji z podłączeniem się do innego wifi np z telefonu lub sprawdzić PlusX
Odpowiedz
REKLAMA:

Wróciłem do wersji 470 i póki co zero przycinek
Odpowiedz
Witam, czy idzie jakoś skopiować i wkleić adres listy w aplikacji tvmate aby nie trzeba było ręcznie wpisywać ?
Odpowiedz
(18-09-2024, 10:23 AM)jachu76 napisał(a): Witam, czy idzie jakoś skopiować i wkleić adres listy w aplikacji tvmate aby nie trzeba było ręcznie wpisywać ?

Tak, urządzenie z zainstalowanym TiviMate musi być w tej samej sieci WiFi, w której masz telefon z Androidem a w telefonie aplikacja Google TV i w ten sposób dasz radę.
Odpowiedz
(18-09-2024, 10:23 AM)jachu76 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.i sobie wyslesz co potrzrbujesz do urzadzeniaBy zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości