Liczba postów: 1,043
Liczba wątków: 59
Reputacja:
124
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: Leia
11-08-2024, 07:16 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2024, 07:26 AM przez arkady1964.)
(05-05-2022, 05:41 AM)Tomek napisał(a): (...)
Wywody w stylu FanFilm jest be bo wtyczka "Dowolna nazwa" jest lepsza - będą lecieć w niebyt - wątek nie ma na celu dyskusji nad wyższością świąt jednych nad drugimi. Natomiast propozycje w stylu "wtyczka "Dowolna nazwa" ma taką funkcję - może warto ją rozważyć w FanFilm" będą mile widziane.
(...)
No cóż, pisałeś, aby składać propozycje. To je złożyłem do rozważenia...
Najważniejsze, że powstaje nowa wersja FF i dodatek się rozwija.
Powodzenia
REKLAMA:
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 3
Reputacja:
801
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: telewizor TCL C70
18-09-2024, 06:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2024, 05:40 PM przez tele.)
Jeśli komuś przestało wyszukiwać z CDA.pl, to może spróbować tej poprawki.
Przy okazji, poprawiłem obsługę dla osób, które korzystają z wyświetlania źródeł w okienku.
Jest też szansa, że teraz podczas odtwarzania, będą dostępne również informacje o aktorach (na skórkach, które to umożliwiają)
I jeszcze usprawnienia przy współpracy z dodatkiem Autowidget i podobnych - chodzi tu o wykrywanie i przełączanie automatyczne między potrzebą wyświetlania źródeł w katalogu bądź w okienku.
Podziękowali: Toov, arkady1964
1
1
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 15.
Urządzenie: Android
18-09-2024, 06:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2024, 06:58 PM przez rafki79.)
Witam Chcę zainstalować te wersje na Google TV (Sharp). Moduł PTW się instaluje lecz aktualizacja do FF nie. Coś mam ekstra zmienić w ustawieniach czy może wrzucić logi z błędami?? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Reputacja:
801
System operacyjny:
19-09-2024, 05:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2024, 05:41 PM przez tele.)
@ rafki79
Wg logu, który zamieściłeś, wynika, że Kodi ma problem z odczytem tego pliku instalacyjnego.
2024-09-18 20:54:06.422 T:19774 error <general>: CAddonInfoBuilder::Generate: Unable to load 'zip://%2fstorage%2femulated%2f0%2fDownload%2fFanFilm_2023_SP2%2bTURBO_(2024-08-09)_aktualizator.zip/plugin.video.fanfilm/addon.xml', Line 0
Failed to open file
Może trzeba nadać dodatkowe uprawnienia - zobacz tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 15.
Urządzenie: Android
19-09-2024, 08:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2024, 08:53 PM przez rafki79.)
Dziękuję za pomoc. Uprawnienia były dobre. Tym razem skopiowałem rozpakowany folder plugin.fanfilm do folderu home i wyskakiwał dalej błąd. Ale po aktualizacji PTW wszystko działa.
1
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
99
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
Witam mam pytanie do posiadaczy xt7 też do tele mam zamiar też skorzystać z tego serwisu ale czy są jakieś problemy z tym w fanfilm od tele ? coś tam czytalem kiedyś ze odpala się nie ten plik co w linku
REKLAMA:
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 2
Reputacja:
14
System operacyjny:
Urządzenie: Xiaomi TV A 43 (2025)
11-10-2024, 07:08 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2024, 07:09 AM przez deco164.)
Ja mam fanfilm w wersji od tele i działa wszystko dobrze, nie ma żadnych problemów. Mam na tym FF tb7 skonfigurowane i nie zauważyłem jakichkolwiek komplikacji w działaniu.
Liczba postów: 20
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: Dell
(18-09-2024, 06:09 PM)tele napisał(a): Jeśli komuś przestało wyszukiwać z CDA.pl, to może spróbować tej poprawki.
Przy okazji, poprawiłem obsługę dla osób, które korzystają z wyświetlania źródeł w okienku.
Jest też szansa, że teraz podczas odtwarzania, będą dostępne również informacje o aktorach (na skórkach, które to umożliwiają)
I jeszcze usprawnienia przy współpracy z dodatkiem Autowidget i podobnych - chodzi tu o wykrywanie i przełączanie automatyczne między potrzebą wyświetlania źródeł w katalogu bądź w okienku.
Cześć. Zrobiłem na czystego Fanfilm Twoja nakładkę. Wyszukuje źródła z Filman pomimo problemów z działaniem tej strony. Mieszkam w PL. Ktoś robił screen ze Twoja poprawka przeszukuje też Zaluknij.cc U mnie tego nie robi. Jest jakaś nowszy poprawka niż ta z tego posta od Ciebie?
Reputacja:
801
System operacyjny:
(17-10-2024, 03:51 PM)Sylwestri napisał(a): (18-09-2024, 06:09 PM)tele napisał(a): Jeśli komuś przestało wyszukiwać z CDA.pl, to może spróbować tej poprawki.
Cześć. Zrobiłem na czystego Fanfilm Twoja nakładkę. Wyszukuje źródła z Filman pomimo problemów z działaniem tej strony. Mieszkam w PL. Ktoś robił screen ze Twoja poprawka przeszukuje też Zaluknij.cc U mnie tego nie robi. Jest jakaś nowszy poprawka niż ta z tego posta od Ciebie?
Dla przykładu film "Morderczy Żar"
Liczba postów: 20
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: Dell
17-10-2024, 05:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-10-2024, 05:47 PM przez Sylwestri.)
[attachment=undefined][attachment=undefined][attachment=undefined]
(17-10-2024, 05:32 PM)tele napisał(a): (17-10-2024, 03:51 PM)Sylwestri napisał(a): (18-09-2024, 06:09 PM)tele napisał(a): Jeśli komuś przestało wyszukiwać z CDA.pl, to może spróbować tej poprawki.
![[Obrazek: Ig76Yezl.jpeg]](https://i.imgur.com/Ig76Yezl.jpeg) No to po wyszukiwarce mam tak...
[attachment=undefined]
(17-10-2024, 05:43 PM)Sylwestri napisał(a): [attachment=undefined][attachment=undefined][attachment=undefined]
(17-10-2024, 05:32 PM)tele napisał(a): (17-10-2024, 03:51 PM)Sylwestri napisał(a): (18-09-2024, 06:09 PM)tele napisał(a): Jeśli komuś przestało wyszukiwać z CDA.pl, to może spróbować tej poprawki.
![[Obrazek: Ig76Yezl.jpeg]](https://i.imgur.com/Ig76Yezl.jpeg) No to po wyszukiwarce mam tak... Twojbdodatek był z opcją poprawki Zaluknij czy tylko samo CDA?
[attachment=undefined]![[Obrazek: xo6ceRR.jpeg]](https://i.imgur.com/xo6ceRR.jpeg)
|