Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukasz telewizji IPTV?
Mialem ta tv, fajnie dziala i jest timeshift i archiwum 3 dni, co mnie wkurzylo to ze jak przypadkowo wlaczysz ja na dwoch urzadzeniach pod jednym kontem to masz 2 minuty zeby sie zorjentowac bo jak nie to dostajesz bana na wieki, banuja ci IP i konto, kasy nie oddadza i nie mozna nic z tym zrobic.
Odpowiedz
REKLAMA:

(23-04-2024, 11:42 AM)peterek napisał(a): Mialem ta tv, fajnie dziala i jest timeshift i archiwum 3 dni, co mnie wkurzylo to ze jak przypadkowo wlaczysz ja na dwoch urzadzeniach pod jednym kontem to masz 2 minuty zeby sie zorjentowac bo jak nie to dostajesz bana na wieki, banuja ci IP i konto, kasy nie oddadza i nie mozna nic z tym zrobic.
U mnie bylo to samo,tylko nie ogladalem na dwoch tylko na jednym.Konto mialem na rok a po dwoch miesiacach z banowali mi konto.Napisac do nich po zbanowaniu tez nie idzie.

Nie polecam
1
Odpowiedz
(16-08-2024, 04:48 PM)lesio napisał(a):
(23-04-2024, 11:42 AM)peterek napisał(a): Mialem ta tv, fajnie dziala i jest timeshift i archiwum 3 dni, co mnie wkurzylo to ze jak przypadkowo wlaczysz ja na dwoch urzadzeniach pod jednym kontem to masz 2 minuty zeby sie zorjentowac bo jak nie to dostajesz bana na wieki, banuja ci IP i konto, kasy nie oddadza i nie mozna nic z tym zrobic.
U mnie bylo to samo,tylko nie ogladalem na dwoch tylko na jednym.Konto mialem na rok a po dwoch miesiacach z banowali mi konto.Napisac do nich po zbanowaniu tez nie idzie.

Nie polecam
Sory ze odgrzeje kotleta... Ale to jest alurat teleelevideenie.. sprzedaja to z wybujaną marżą..
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - od roku wiadomo
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(05-02-2025, 10:06 PM)maxeron45 napisał(a): Niestety też mnie zablokowali ci oszuści z IPTV OtoPay. Kupiłem roczny dostęp i po 2 m-cach straciłem dostęp. Zero kontaktu Sad Ale na szczęście znalazłem innego dostawcę IPTV, z którego korzystam już 3 rok i wszystko gra.
Kontakt przez LiveChat po PL. Płatność BLIK w PLN. 
Jeśli ktoś szuka, mogę podać namiary w wiadomości prywatnej.
No to podeślij jak możesz
Odpowiedz
Też mi podeślij.
Odpowiedz
REKLAMA:

podeślij
Odpowiedz
Poproszę
Odpowiedz
Ja też poproszę namiar
Odpowiedz
i ja poproszę o namiar