18-09-2024, 04:37 PM
Ja używam Zank Remote.
# Kodi rządzi #
|
tivimate i teleelevidenie
|
|
REKLAMA:
07-10-2024, 06:53 PM
Cześć, podpowie ktoś jak doładować telee ? wykupiłem kody pervect money i przy doładowaniu okazało się że strona pervect money w PL została zablokowana , jak mogę wykorzystać teraz te kody aby można było doładować ?
07-10-2024, 07:12 PM
Z przykrością informujemy, że Perfect Money nie jest obecnie w stanie obsługiwać klientów z Polski. W związku z tym wszystkie konta zarejestrowane na adresy w Polsce zostaną zamknięte 6 listopada 2024 r.
Oto, co się stanie i co musisz zrobić: Od 7 października 2024 r. wszystkie konta Perfect Money zarejestrowane w Polsce przestaną działać, co oznacza, że nie będziesz już mógł wpłacać ani korzystać z żadnych środków. Zdecydowanie zalecamy wypłacenie pozostałych środków z konta przed tą datą. Tak mam e voucher , gdy chcę go wykorzystać to właśnie jest taka informacji , zawsze tak robiłem i nie było problemu
07-10-2024, 07:25 PM
27-10-2024, 10:21 PM
Witam. Odnośnie konta perfect money możesz zmienić adres zamieszkania na Czechy, rejestrując drugie konto na nowy adres mail z Gmaila lub innej skrzynki. Możesz dalej korzystać z Perfect.
REKLAMA:
01-11-2024, 08:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2024, 08:32 PM przez tomahawk5000.)
Dziwna sprawa
Urządzenie to Google streemer (wcześniej jakoś box od Xiaomi) tivimate z teleelewidenie potrafi na każdym kanale mielić bez obrazu i dźwięku pomaga jedynie restart (tzn odłączenie zasilania). Co to może być? Net 600mbs światłowód po kablu
Zapewne problem z implementacją usuwania przeplotu na poziomie hw i exoplayer głupieje.
I potwierdzenie, że nie ma się co rzucać na zabawki bo 'nowe i lepsze' - nie zawsze tak jest. Tutaj masz o tym: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
01-11-2024, 08:56 PM
Ehh czyli że co to taki problem wieku dziecięcego? Trzeba czekać na jakąś łatkę czy lepiej oddać urządzenie puki jest taka możliwość?
Nie wiadomo czy poprawią. Bo w streamingu legalnym przeplotu się nie używa.
Przeplot to telewizja na żywo ściągana z kabla/sat/kablówki i wpuszczana w iptv to nielegalne a z legalnych to mi przychodzą tylko do głowy tunery sieciowe typu hdhomerun w ameryczce pozwalające ściągnąć z powietrza ichne dvb-t i wpuścić w sieć po ip no i nagrania amatorskie ze starych kamer bo nowe to wszystko wypluwają progresywnie. Sprawdź kanały gdzie przeplotu nie ma czyli te czysto internetowe typu viva russia, fasty z playera czy eleven 4k / c+ 4k - tutaj wszystko jest progresywne, jak na nich sie nie wywala to problemem jest to co w linku - czyli dekoder głupieje/wysypuje się przy materiale jak ma usuwać przeplot. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|