Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Męczyło mnie kilka kliknięć więcej po tych ikonkach, a te panele są mega wygodne więc musiałem je backport-ować Tongue

Podziękowali: leszekgd, arkady1964
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Przy instalacji jurialmunke 0.2.2 wyrzuca mnie z kodi. A bez instalacji tego nie mogę zaktualizować skóry.

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Ale co, moduł instalujesz ręcznie? Zaktualizuj TMDB Helper przez moje repozytorium lub juriala, a moduł zaciągnie ci automatycznie.
Tylko najpierw:
Ustawienia -> Ustawienia systemu -> Dodatki -> Zaktualizuj oficjalne dodatki z: Wszelkie repozytoria

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
Została wydana najnowsza wersja 1.0.31 skórki AZ2:R.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
@arkady1964 nie wiem czy zauważyłeś, ale w końcu dostałeś to na co czekałeś - szybki dostęp do obsady w OSD (strzałka w dół po wysunięciu paska postępu) Wink

Podziękowali: arkady1964
1
1
1
1
1
1
Odpowiedz
Heart 
Dzięki!  @DenDy   

Zauważyłem, ale jak zainstalowałem nową wersję, to od razu testowałem tę funkcję na kilkunastu filmach... 
Funkcja działa super i bez żadnych problemów.  Naprawdę rewelacja.    Smile

Jeszcze raz dziękuję! 
Pozdrawiam
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Heart 
@DenDy, wraz z współpracownikami utrzymałeś przy życiu skórkę AZ2:R, wprowadzono też sporo zmian ulepszających tę skórkę.

Skórka AZ2:R obecnie jest skórką, którą używam na Kodi, ponieważ jest w niej wszystko co lubię...
Nie ma już w niej funkcji, której by mi bardzo brakowało. Może jakieś detale np. dodanie przezroczystości w  wyskakujących okienkach w OSD, to jest w "Ustawienie napisów", "Dźwięk", "Wideo", "Opcje".  Chodzi mi o zwiększenie przezroczystości w tych okienkach lub dodanie funkcji w ustawieniach skórki, która da możliwość wyboru (mniejsza lub większa przezroczystość w okienkach kontrolnych OSD).

@DenDy, to tyle o skórce AZ2:R, nie mam więcej do powiedzenia w tym temacie, dlatego proszę o Feedback.

Dziękuję Ci i Twoim współpracownikom za nieustanna pracę nad skórką AZ2:R   Smile
Pozdrawiam

Edycja 1.  @DenDy, to już nie ma dla mnie zasadniczego znaczenia, ale gdybyś chciał wprowadzić przezroczystość w wyskakujących okienkach w OSD, to można np. zastosować suwak Opacity z grafiki kolorów/przezroczystość  dostępny w Helper Service Color Picker:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Wiem, że obecnie nie ma tej zależności w AZ2:R, ale nie chodzi mi o całą grafikę kolorów, tylko o funkcję Opacity:
Opacity (Nieprzezroczystość),  skala przesuwu suwaka  >  od 0 % (pełna przezroczystość) do 100 % (pełna nieprzezroczystość)

Ewentualnie można zastosować podobne rozwiązanie w ustawieniach skórki AZ2:R  Alternatywne rozwiązanie może opierać się też o inny sposób, ważny jest tylko końcowy efekt dający możliwość ustawienia przejrzystości w wyskakujących okienkach w OSD.

Edycja 2.  Po zainstalowaniu skórki AZ2:R w wersji 1.0.31 na Kodi. Przez cały weekend bardzo dokładnie przetestowałem nową funkcję w skórce AZ2:R, która jest szybkim dostępem do Obsady (informacji o aktorach) w OSD. Po tych pozytywnych zmianach jeszcze bardziej obsługa Kodi jest wygodniejsza, przyjazna dla użytkownika...  Nowa funkcja działa naprawdę świetnie.  

Szacun dla @DenDy i jego współpracowników.   Smile
Odpowiedz
Witam, po zainstalowaniu tej skórki nie mam możliwości pobrania jakiejkolwiek wtyczki (brak przycisku pobierz) ktoś wie jak to rozwiązać ?
Odpowiedz
Heart 
@jachu76  Można przez Ustawienia > Menadżer Plików, chociaż ja wszystkie pliki, w tym wtyczki instaluję z pendrive:
Ustawienia > Dodatki > Zainstaluj z pliku zip > USB (repozytoria, wtyczki, wymagane zależności)

Pozdrawiam
Odpowiedz
Chodzi o to że gdy wejdę w repo i chcę zainstalować np. Youtube to nie mam tam żadnych opcji do zainstalowania ipt[Obrazek: Pd9FZ0Pl.jpeg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości