Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m-TVGuide problem z EPG
zaczęło działać wszystko na oyginalnej wtyczce, łącznie z logami kanałów i opisami. nic z tego nie rozumiem.
Odpowiedz
REKLAMA:

@kovalsky epg od cherry padło a raczej zmieniło adres. Zamiast drążyć temat i drenować chłopaka zainstaluje jego modyfikacje bo ewidentnie korzystałeś z czego innego. w modyfikacji @specialboy nie było tego skina którego tu wrzuciłeś fotę. więc nie wiem co ty tam masz :Smile . Wpisz dobre adresy epg i wtyczka będzie ci działąc i z logami i z opisami. Co do serwisów to działają. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam

Mam problem. Przy próbie wejścia na jakikolwiek kanał wyskakuje mi coś takiego:

"Brak połączenia z serwisem. Brak darmowych streamów w serwisie WizjaTV"

Przeinstalowałem wtyczkę, wyłączyłem aktualizację i nadal to samo. Co powinienem zrobić
aby zaczęła ponownie działać?

Z góry dziękuję za pomoc!
Odpowiedz
(31-05-2018, 09:41 AM)kajmanus napisał(a): Witam

Mam problem. Przy próbie wejścia na jakikolwiek kanał wyskakuje mi coś takiego:

"Brak połączenia z serwisem. Brak darmowych streamów w serwisie WizjaTV"

Przeinstalowałem wtyczkę, wyłączyłem aktualizację i nadal to samo. Co powinienem zrobić
aby zaczęła ponownie działać?

Z góry dziękuję za pomoc!

Wykupić konto premium w serwisie Wizja TV Big Grin
Odpowiedz
(23-05-2018, 10:45 PM)specialboy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

I teraz co najważniejsze:

1. Zainstalować owy plik poprzez opcję "Zainstaluj z pliku *.zip"
  2. Po instalacji zaleca się wyłączenie auto-update (opcja na stronie Informacje wtyczki, nie dotyczy opcji globalnych)
  3. Jeśli posiadałeś(aś) poprzednią wersję wtyczki należy w jej opcjach usunąć pliki bazy (tj. naciśnięcie guziorów: "Usuń przypisane streamy", "Wyczyść bazę" i "Usuń plik bazy z dysku" (możliwe też że trzeba skorzystać dla kompatybilności z opcji "Usuń wszystkie skórki")
  4. Nadanie dla swoich upodobań adres do ścieżki xml dla opcji EPG (domyślnie ustawiłem: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ).
  5. Wszelkie pojawiające się komunikaty po uruchomieniu wtyczki zachęcające np. do jej aktualizacji itp. - lekceważyć...
Jak na razie ujemną stroną tej wersji jest fakt iż działa tylko pierwsza skórka "Default" w której zmieniłem tło na nieco ciemniejsze aby przy oglądaniu w nocy ekran nie raził. Ale jak zdobędę nieco wolnego czasu wrzucę możliwość wyboru znanych nam skórek.  (akt. niektóre skórki są już aktywne)

Miłego korzystania. Dobry punkt reputacji  mile widziany  Tongue
Jak co pisać tu na forum
Ściągnięcie za forsę?
No nie - THX.
Odpowiedz
@specialboy mógłbyś wrzucić tą zmodyfikowaną wersję wtyczki na jakiś bezpłatny host, np zippyshare?
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ale widziałeś na samym dole opcje pobierania za free?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
FileShark,Catshare i chyba Rapidu bez konta premium nie wspierają zagranicznych ip mozna skopiowac link i pobrać poprzez XT7,TB7 ale nie bezpośrednio ze strony
Odpowiedz
nofile.io jest fajne, darmowe proste w obsłudze itp
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: