Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@Tom.pl  Najpierw wypróbuj darmow jak VPN Proton lub
Info: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-12-2024, 12:05 PM)Tom.pl napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Co do VPN-a, np. Express VPN.
Odpowiedz
Mowa o Android TV, lisek jako przeglądarka dla tego systemu operacyjnego nie ma wsparcia...

Pozdrawiam
Odpowiedz
Ale DNS na TV mozna zmienić Smile
Odpowiedz
Można, jest sporo aplikacji, które to umożliwiają.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Bez aplikacji tez sie da w ustawieniach telewizora trzeba po grzebac
Odpowiedz
REKLAMA:

Ale właśnie tak myślę że jak ja korzystam na swoim tel z custom ROM mam swój ulubiony crdroid na op6 i tam developer się tym opiekuje jest łatwy kontakt. To właśnie w fanfilm też taki opiekun z łatwym kontaktem jak z tele jest szkoda że nie ma kontaktu z twórcami wtyczki. Wiemy że Dev tele nie chce zrobić repo ze swoimi poprawkami to może by twórcy ff by zaprosili tele do tego projektu z nową wersją ff jeśli tele ma trochę więcej czasu aby pomóc w pisaniu kodu.
Odpowiedz
@Jmno niech to będzie już ostatnia wiadomość w tym temacie, obie strony wyraziły swoje zdanie i nie ma sensu tego ciągnąć.
Powiem tylko tyle, że devy ff są na forum, czytają, ale się nie udzielają, po prostu. Tomek był tego "twarzą" i robił za support tu i w innych miejscach. A tele zapraszać nie trzeba, bo od dawna jest tam gdzie być powinien, ma kontakt ze wszystkimi oraz dostęp.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Ja bym radził wszystkim "naprawiaczom" cudzych spraw o zaprzestanie "wtykania patyka w czyjeś szprychy", bo jak widać tworzy to niemiłą atmosferę na forum, jedynie denerwując część uczestników. Osoby, które są w jakiś sposób związane z projektem tym czy innym, podjeły/podejmują własne decyzje i szczerze wątpię by "popychanie" ich w jedną czy drugą stronę było właściwe. To nie do użytkowników należy "stanie z kijem czy marchewką" i "rozwiązywanie/doradctwo" w sprawach zakulisowych, o których najprawdopodobniej nic lub mało się wie...

Tak więc skończmy zaśmiecać ten temat rzeczami niezwiązanymi z tym o czym on jest/powinien być.

@Jmno Z całym szacunkiem, ale czy czytałeś w ogóle wypowiedzi w tym wątku, bo jak na moje oko, nie jest trudno zrozumieć, że to co napisałeś w ostatnim zdaniu zostało w zasadzie już napisane/"odpowiedziane" wcześniej w conajmniej dwóch formach przez kilka osób, "między wierszami". Powtarzanie tego kolejny raz przypominałoby "rozdrapywanie świeżego strupa" i dalsze niepotrzebne nikomu ciągnięcie czegoś bez związku z tym tematem. Nie musisz odpowiadać, nie chcę się tu wdawać w dysputy i śmiecić w tym wątku bardziej niż to "potrebne" (to jedyny post jaki tu zamieszczę, niezwiązany z tematem).

Tak więc, Hakuna Matata, 10 wdechów, po kielonku i się "rozchodzimy". Wink
1
Odpowiedz
Witam wszystkich . Próbuje zainstalować modyfikację z pliku zip, ale pojawia mi się informacja failed installation. Nie jestem doświadczony w tym temacie, więc pewnie robię coś źle. Prosiłbym o pomoc.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: marfilm, 2 gości