Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@donixxx96
Witaj
Zobacz post nr 5 w tym wątku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

@donixxx96, tam gdzie Cię skierował @tele jest mój opis instalacji, ale może być konieczna AKTUALIZACJA repozytorium FanFilm i następnie wtyczki wideo FanFilm, a więc:

Zainstaluj repozytorium FanFilm 
FanFilm jest do instalacji  z repozytorium FanFilm:
Index:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

ZAKTUALIZUJ repozytorium Fan Film  (gdy nie zaktualizuje się automatycznie)

Zainstaluj z repozytorium FanFilm wtyczkę wideo FanFilm.

ZAKTUALIZUJ wtyczkę wideo FanFilm  (gdy nie zaktualizuje się automatycznie)

Dalej instalacja 2 plików ZIP podanych przez @tele.   Na końcu restart Kodi.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć.
Piszecie o zmianie DNS lub używaniu VPN.
Czy zmiana DNS rozwiąże problem z brakiem wyszukiwania źródeł z Zaluknij.cc w przypadku PLAY mobilny ?? Na 'starym' UPC stacjonarnym wyszukuje bez problemu.

Dopytuję bo nigdy w zmianę DNS się nie bawiłem. Należy to zrobić na modemie od PLAY czy na kompie z którego odpalam KODI?

Drugi temat to 'ptaszki' przy obejrzanych odcinkach. Zmiana w ustawieniach z OBEJRZANE W TRAKT na Obejrzane w Fanfilm zadziałała
Odpowiedz
(16-12-2024, 03:21 PM)Sylwestri napisał(a): Cześć.
Czy zmiana DNS rozwiąże problem z brakiem wyszukiwania źródeł z Zaluknij.cc w przypadku PLAY mobilny ?? Na 'starym' UPC stacjonarnym wyszukuje bez problemu.

Dopytuję bo nigdy w zmianę DNS się nie bawiłem. Należy to zrobić na modemie od PLAY czy na kompie z którego odpalam KODI?

Drugi temat to 'ptaszki' przy obejrzanych odcinkach. Zmiana w ustawieniach z OBEJRZANE W TRAKT na Obejrzane w Fanfilm zadziałała
zmiana DNS moze zadzialac 

Zrób to na kompie zeby nie babrac sie w modem przynajmniej narazie
Jesli zadziala pobawisz sie na modemie zeby dzialalo to w calym domu
Odpowiedz
(16-12-2024, 03:21 PM)Sylwestri napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ciekawe, dobrze wiedzieć - może się komuś przyda.
Dzięki za info.
Odpowiedz
(16-12-2024, 08:16 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ciekawe, dobrze wiedzieć - może się komuś przyda.
Dzięki za info.
Tak, dokładnie.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam pytanie, może ktoś wie:
Czy w jakimś serwisie internetowym, do którego są scrapery w FanFilm, są możliwe do znalezienia odcinki specjalne (z sezonów specjalnych, chyba najczęściej oznaczanych jako numer 0)?
Odpowiedz
(16-12-2024, 03:55 PM)gzenio22 napisał(a):

Zmiana DNS nie pomogła na problem z wyszukiwaniem z Zaluknij.
Odpowiedz
(17-12-2024, 10:04 AM)Sylwestri napisał(a):
(16-12-2024, 03:55 PM)gzenio22 napisał(a):

Zmiana DNS nie pomogła na problem z wyszukiwaniem z Zaluknij.

To banał ale sprawdz czy w ustawieniach wtyczki fanfilm masz w zrudłach PL aktywnego dostawce zaluknij
Odpowiedz
Czy komuś działa i ktoś używa źródeł z serwisu Shinden w FanFilm?
Czy trzeba do tego mieć login i hasło?
Pytam z ciekawości.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości