Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Witam. Nadal mam problem z instalacją aktualizacji. Mam zainstalowany zwykły fanfilm, ale gdy chce zainstalować te dwa pliki zip wyskakuje informacja failed on installation due to invalid structure.
Odpowiedz
REKLAMA:

Nagrałeś na pendriva te pobrane pliki?
Nie rozpakowywales ich?
Może nagraj filmik jak to robisz, albo daj log.
Odpowiedz
Mam pobrane już na urządzeniu i próbuje je zainstalować z pliku ZIP.
Odpowiedz
Daj log'a
Odpowiedz
Gdzie to znaleźć?
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

To chyba to By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@donixxx96 
Tak, tylko nie ma w nim zapisu, jak próbujesz instalować aktualizację.

Poza tym, jakaś stara wersja tam widnieje: FANFILM PLUGIN VERSION: 2021.03.13.0
A po zainstalowaniu z repozytorium, powinno być 2023.13.01.0
No i nie ma informacji, że jest moduł PTW - więc jakaś dziwna wersja.
Spróbuj jeszcze raz zainstalować z repozytorium, aby wersja była 2023 (a nie 2021)
Adres repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  lub dodać repozytorium z pliku zip

AHA!: masz Kodi w wersji 18.7  - musisz zaktualizować, do co najmnjiej wersji 19 !

Podziękowali: CrazyDzik
Odpowiedz
Cześć, przychodzę z obserwacją/naprawieniem odnośnie fanfilm, jeśli ktoś ma problem z otworzeniem filmów ze źródeł ekino (nieważne jakich) (jeśli nie działa na „głównym” wifi ale np. na hotspocie z telefonu już działa). Sposobem może być otworzenie strony ekino oraz włączenie filmu na laptopie, (w moim przypadku pomogło) (możliwe, że na telefonie też zadziała, chyba, że korzystacie z ios i macie włączone ukrywanie realnego adresu ip) z tego samego adresu ip, na którym nie działa (te samo wifi) oraz rozwiązanie weryfikacji captcha. Prawdopodobnie podczas korzystania z kodiego serwer ekino wyłapuje nieprawidłowości, przez które wasze ip wyłapuje bana.

Podziękowali: tele
1
Odpowiedz
Zaktualizowałem kodi i udało się zainstalować pliki. Tylko wyszukują mi się żródła z ekino i zaluknij
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości