Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór iptv
Kupował ktoś na alibabie Trex lub Crystal na 365 dni? Po ilu to przestanie działać bo nie wierzę w pełny rok? Do Trexa lub Crystala najlepszy jest Ott?
Odpowiedz
REKLAMA:

(07-10-2024, 04:51 PM)Sierak2012 napisał(a): ktoś na alibabie Trex na 365 dni?
pełny rok?
Do Trexa najlepszy jest Ott?

Tak/tak/TiviMate Premium lub alternatywnie OTT Premium.
Odpowiedz
Ktoś mi łopatologicznie może podać jakiś link najlepiej do aliexprxu do sprawdzonego dostawcy? Trex lub coś co może działać.
Odpowiedz
Dzień dobry forumowicze, zwracam się do was z zapytaniem. Poszukuję stabilnych list IPTV. Korzystałem już z wielu opcji takich jak:
-hejo.tv (zacina w trakcie oglądania, w przypadku wydarzeń cieszących się dużą popularnością nie ma opcji oglądnąć)
-iptv.otopay.io (zacina w trakcie oglądania, w przypadku wydarzeń cieszących się dużą popularnością nie ma opcji oglądnąć)
-news.plusx (nie jest źle, ale mają jakiś wewnętrzny błąd, który powoduje że w trakcie oglądania program zacina się i pomaga dopiero restart urządzenia, nie można przełączyć kanałów)
Cena nie gra dla mnie roli, po prostu chcę stabilności aby nie przejmować się że w trakcie oglądania jakiegoś wydarzenia typu mecz, czy innego tego typu rzeczy kanał będzie się zacinał. Zależy mi na jakości oraz płynności, dobrze by też było jakby był VOD oraz multiroom. Ktoś coś mógłby polecić? Z góry dziękuję za pomoc! Korzystam z Amazon Fire Sticka 4k Max, net 1 Gb/s
Odpowiedz
(14-12-2024, 04:03 PM)Siddini napisał(a): chcę stabilności

Nie istnieje idealna lista która zapewnia bezwarunkowo pełną funkcjonalność, bez względu na czynniki zewnętrzne na których działanie dany użytkownik nie ma żadnego pola oddziaływania.

Siddini napisał(a):dobrze by też było jakby był

TiviMate Premium + tv team lub telee, plus równolegle trex...optymalne zestawienie, z dużym prawdopodobieństwem wyboru źródła kanału które w danym momencie zapewni płynność odtwarzania, bardzo szeroka biblioteka VOD.
Odpowiedz
Plusx jeśli Ci powoduje takie błędy i zwiechy to mogę z całą pewnością powiedzieć że coś masz źle ustawione albo wina leży po stronie sprzętu. Owszem czasem się zdarza przerwy ale póki co to zawsze rekompensuja to dodatkowymi kilkoma dniami. Skąd moja pewność w związku z PlusX? Założyłem to u ponad 100 osób na różnym necie i różnej konfiguracji sprzętowej.w razie potrzeby mogę spróbować pomoc w ustawieniu bo ciężko znaleźć w porównywalnej cenie coś co będzie działało bez zarzutu.

Podziękowali: Siddini
Odpowiedz
REKLAMA:

Jeśli mógłbym w takim razie prosić Cię o pomoc, z góry dziękuję!
Odpowiedz
mogę komuś założyć nowe konto na plusx za drobną opłata manipulacyjną
Odpowiedz
(29-12-2024, 08:47 AM)RebA napisał(a): mogę komuś założyć nowe konto na plusx za drobną opłata manipulacyjną

napisałem wiadomość prywatną
Odpowiedz
Witam, korzystam od kilku dni z tv.team opłaciłem na 1 miesiąc, na razie ok. ktoś dłużej korzysta warto zainteresować się na dłużej?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: