Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Dałoby radę zrobić aby wyszukiwało linki z filebit
Odpowiedz
REKLAMA:

Tele może już nad tym pracuje ale jak kiedyś korzystałem z filebit było korzystniej teraz zmienili ceny i jest większa awaryjność serwisu. Ale może się zmieniło
Odpowiedz
@Jmno co to twoim oznacza awaryjność serwisu
Odpowiedz
(02-01-2025, 07:55 PM)PLDzerghh0 napisał(a): @Jmno co to twoim oznacza awaryjność serwisu
Ogólnie filebit ma fajną opcję że na 24h ma 100gb ale nawet kilka razy w roku po prostu nie działało żadnej informacji od admina ale może się zmieniło. Z porównaniem do rapideo ,nopremium.pl  ze strony technicznej to serwisy właściwie są bezawaryjne  jesli coś tam zmieniają to informują i fajne są promocje na nowy rok. Łatwy kontakt jest np czat na żywo
Odpowiedz
(31-12-2024, 11:22 AM)tele napisał(a): KONIEC ROKU - PODSUMOWANIE

Dziś ostatni dzień 2024 roku.

Fajnie byłoby, aby choć z kilku użytkowników tego forum napisało w temacie wątku, czyli co Wam najbardziej się przydało ze zmian, które udało się wprowadzić przeze mnie, i ewentualnie z czego jesteście rozczarowani, lub czego byście jeszcze oczekiwali w przyszłym roku, choć liczę na to, że w przyszłym roku pojawi się już następca, czyli FF3.

Ja najbardziej jestem zadowolony z tego, że udało się znacznie przyspieszyć działanie wtyczki oraz ożywić darmowe źródła, co było chyba jednym z głównych celów powstania wtyczki, czyli, że FanFilm miał być wtyczką dla polskich źródeł z lektorem. Oczywiście po drodze udało się naprawić też sporo innych problemów, takich jak m.in. synchronizacja między urządzeniami w ramach konta trakt, obrazki typu clearlogo, rozbudowane filtry segregujące źródła wg wybranych kryteriów, "kosz" odrzuconych źródeł, lepsza współpraca z TMDB Helperem, czy Autowidget, rozbudowanie menadżera pobierania,

Nie planuję dalszego rozbudowywania wtyczki, jedynie reagowanie na jakieś doraźne problemy związane z bieżącym działaniem, o ile będą możliwe do naprawienia.

Szkoda, że nie udało się wszystkim pomóc, ale mam nadzieję, że udało się zrobić więcej dobrego niż złego.

Czekam na Wasze podsumowania i opinie. Będzie mi miło dowiedzieć się czegoś o Waszych preferencjach i oczekiwaniach.

Pozdrawiam
Wszystko co kolega robi zasługuje na WIELKIE BRAWO! 
Reagowanie na indywidualne potrzeby grupowiczow to niespotykana empatia.
Mi jedyne co doskwiera to problem z Zaluknij. Na stronę wchodzę i mogę z niej odtwarzać materiał a we wtyczce FF lipa Sad
Trzymam kciuki za dalszą twórczości.
1
Odpowiedz
@Sylwestri muszę cię zmartwić. U mnie wszystkie źródła Zaluknij we wtyczce FF od tele działają bez problemów. Przyczyn musisz chyba szukać u siebie. Przy okazji wielkie podziękowania dla tele za to co czyni. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(03-01-2025, 02:00 PM)Croton napisał(a): @Sylwestri muszę cię zmartwić. U mnie wszystkie źródła Zaluknij we wtyczce FF od tele działają bez problemów. Przyczyn musisz chyba szukać u siebie. Przy okazji wielkie podziękowania dla tele za to co czyni. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Problem z Zaluknij jest znany i niejednokrotnie omawiany na forum - ma go wielu użytkowników i wielu użytkowników go nie ma. Cloudflare blokuje część adresów IP, a część przepuszcza. Zasady w tym nie ma żadnej, więc póki co jest jak jest.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
witam. wylozyl mi sie totalnie kodi wiec stwierdzilem ze jak juz instaluje od nowa to od razu zainstaluje kodi 21. pomijajjac rozne dziwne problemy od poczatku , nie moge zadnego fanfilm z tego watku zainstalowac, blad: dependency on script module cannot be satisfied [ to nie jest pelna tresc bledu - jesli trzeba pykne filka zdjec i na spokojnie napisze pelen blad ]
Odpowiedz
Toov  napisał:
(...) 
Problem z Zaluknij jest znany i niejednokrotnie omawiany na forum - ma go wielu użytkowników i wielu użytkowników go nie ma. Cloudflare blokuje część adresów IP, a część przepuszcza. Zasady w tym nie ma żadnej, więc póki co jest jak jest.

Też nie wiem na czym to polega (zasada z pewnością jakaś jest), u mnie jest taka sytuacja, wszystkie urządzenia na tym samym Wi-Fi

Serwis działa na urządzeniach mobilnych (smartfon) i Windows, aby działał serwis w przeglądarce na Android TV tj. w BrowseHere musiałem dać ustawienia: 
agent użytkownika > Chrome(Mobile)
Szersze info:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
(03-01-2025, 09:53 PM)pawel_p5 napisał(a): witam. wylozyl mi sie totalnie kodi wiec stwierdzilem ze jak juz instaluje od nowa to od razu zainstaluje kodi 21. pomijajjac rozne dziwne problemy od poczatku ,  nie moge zadnego fanfilm  z tego watku zainstalowac, blad: dependency on script module cannot be satisfied [ to nie jest pelna tresc bledu - jesli trzeba pykne filka zdjec i na spokojnie napisze pelen blad ]
Ja zawsze robię kopię zapasową całego kodi zainstaluj 
repository.peno64.zip po instalacji zainstaluj z programów 
ez maintenance+  testowałem nie ważne na czym zrobi się kopię działa na wszystkich urządzeniach np robisz na telefonie i ta kopia też działa na pc, androida tv, Xbox  itp.
Tylko czasami język trzeba zmienić z powrotem na polski
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości