Dodacie szukanie seriali z zenu.cc?
Świetna wtyczka fan film. Brakuje mi tylko jednej opcji, jak mamy dodany skrót do gatunków filmów, czy jest możliwość zrobienia aby dodać tylko wybrane przez siebie gatunki? Chodzi mi że jak mam tutaj gatunki, to żeby mieć tylko te co się chce a nie wszystko? Tyo
typu dokumenty akcja komedia a innych brak tych co nie ogląda się
I jescse jedno pytanie, ale to raczej nie realnw? Jak mamy linki do danego filmu np mufasa, i przez przypadek wyjdziemy z niego, czy jest opcja żeby nie suzkako na nowo tych linków tylko je już trzymało gdzieś w pliku? W sensie mamy film ochotę na mufasa, szukamy znajduje linki przez przypadek wyjdziemy i zamiast szukać ich na nowo to by były już gotowe po kliknięciu w film bo byłby zapisane gdzieś w pliku, tak samo z podglądem widgetow do kategorii np jak mamy popularne, żeby nie lądowało non stop na nowo miniatur tylko już gdzieś były - czy to wina ich czyszczenia?
O co mi się jesscze rzuciło, jak mamy opcje szukaj, jak zrobić aby meic tu miniatury filmów / seriaki które szukakisnym![[Obrazek: VWOqceLl.jpeg]](https://i.imgur.com/VWOqceLl.jpeg)
Świetna wtyczka fan film. Brakuje mi tylko jednej opcji, jak mamy dodany skrót do gatunków filmów, czy jest możliwość zrobienia aby dodać tylko wybrane przez siebie gatunki? Chodzi mi że jak mam tutaj gatunki, to żeby mieć tylko te co się chce a nie wszystko? Tyo
typu dokumenty akcja komedia a innych brak tych co nie ogląda sięI jescse jedno pytanie, ale to raczej nie realnw? Jak mamy linki do danego filmu np mufasa, i przez przypadek wyjdziemy z niego, czy jest opcja żeby nie suzkako na nowo tych linków tylko je już trzymało gdzieś w pliku? W sensie mamy film ochotę na mufasa, szukamy znajduje linki przez przypadek wyjdziemy i zamiast szukać ich na nowo to by były już gotowe po kliknięciu w film bo byłby zapisane gdzieś w pliku, tak samo z podglądem widgetow do kategorii np jak mamy popularne, żeby nie lądowało non stop na nowo miniatur tylko już gdzieś były - czy to wina ich czyszczenia?
O co mi się jesscze rzuciło, jak mamy opcje szukaj, jak zrobić aby meic tu miniatury filmów / seriaki które szukakisnym
![[Obrazek: VWOqceLl.jpeg]](https://i.imgur.com/VWOqceLl.jpeg)