Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Dodacie szukanie seriali z zenu.cc?

Świetna wtyczka fan film. Brakuje mi tylko jednej opcji, jak mamy dodany skrót do gatunków filmów, czy jest możliwość zrobienia aby dodać tylko wybrane przez siebie gatunki? Chodzi mi że jak mam tutaj gatunki, to żeby mieć tylko te co się chce a nie wszystko? Tyo[Obrazek: XSb2BRxl.jpeg] typu dokumenty akcja komedia a innych brak tych co nie ogląda się

I jescse jedno pytanie, ale to raczej nie realnw? Jak mamy linki do danego filmu np mufasa, i przez przypadek wyjdziemy z niego, czy jest opcja żeby nie suzkako na nowo tych linków tylko je już trzymało gdzieś w pliku? W sensie mamy film ochotę na mufasa, szukamy znajduje linki przez przypadek wyjdziemy i zamiast szukać ich na nowo to by były już gotowe po kliknięciu w film bo byłby zapisane gdzieś w pliku, tak samo z podglądem widgetow do kategorii np jak mamy popularne, żeby nie lądowało non stop na nowo miniatur tylko już gdzieś były - czy to wina ich czyszczenia?

O co mi się jesscze rzuciło, jak mamy opcje szukaj, jak zrobić aby meic tu miniatury filmów / seriaki które szukakisnym[Obrazek: VWOqceLl.jpeg][Obrazek: 94myrWjl.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Odpowiem Ci od końca:
Ad3) Nie ma miniaturek obok słów czy fraz, które wpisujesz, aby wyszukać film czy serial. To są po prostu wyrazy (a nie filmy).
Dopiero jak potwierdzisz frazę, to rozpoczyna się szukanie właściwego filmu lub serialu.

Ad2) Jest w ustawieniach opcjach "Cache źródeł" - pamiętane są wyniki przez 30 minut od ostatniego wyszukiwania Sprawdź, czy to Ci pomoże.

Ad1) Nie wiem co Ci poradzić, może dodać tylko dany gatunek do ulubionych?

Podziękowali: arkady1964, Adek89
1
Odpowiedz
Witam. Czemu żeby pokazało mi źródła z tb7 to w ustawieniach muszę odznaczyć tb7, zatwierdzić, znowu zaznaczyć i wtedy dopiero pokarze mi źródła. Po jakimś czasie znowu nie pokazuje i operacje musze powtórzyć.
Mam wersje 31.12 od Tele.
1
Odpowiedz
Następnym razem, jak pojawi się problem, zanim wykonasz te czynności naprawcze, zajrzyj w log (pokaż go tu) może uda się odczytać z niego, co to powoduje.
1
1
Odpowiedz
(06-01-2025, 09:17 PM)tele napisał(a): Odpowiem Ci od końca:
Ad3) Nie ma miniaturek obok słów czy fraz, które wpisujesz, aby wyszukać film czy serial. To są po prostu wyrazy (a nie filmy).
Dopiero jak potwierdzisz frazę, to rozpoczyna się szukanie właściwego filmu lub serialu.

Ad2) Jest w ustawieniach opcjach "Cache źródeł" - pamiętane są wyniki przez 30 minut od ostatniego wyszukiwania Sprawdź, czy to Ci pomoże.

Ad1) Nie wiem co Ci poradzić, może dodać tylko dany gatunek do ulubionych?
Dzięki wielkie
Odpowiedz
Wydłużyłem czas szukania i na razie znajduje linki z tb7. Mam natomiast inny problem. Jak przerwę oglądanie filmu i chce do niego wrócić to wywala błąd. Fan film player, wystąpił jakis błąd. I nie ważna jakie źródło wybiorę to nie pójdzie.
Logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Co to może być?
Odpowiedz
REKLAMA:

@RaWil
Dobrze, że załączyłeś log.
Wieczorkiem, jak czas pozwoli, pochyłe się nad Twoim problemem.
Odpowiedz
Czyli mówicie że jak mam fanfilm już wgrany z tymi aktualizacjami od tele to fanfilm może lub nie musi szukać mi źródeł z zaluknij? To jest randomowe? U rodziców szuka linków z zaluknij i filmy chodzą bez aktualizacji od tele a u mnie po i przed aktualizacja nie pokazuje nic z zaluknij.
Odpowiedz
Ja mam w domu możliwość sprawdzenia na 2 dostawcach internetu: przez Plusa nie działa, a przez Orange tak.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
(08-01-2025, 05:35 PM)Onizuka napisał(a): Czyli mówicie że jak mam fanfilm już wgrany z tymi aktualizacjami od tele to fanfilm może lub nie musi szukać mi źródeł z zaluknij? To jest randomowe? U rodziców szuka linków z zaluknij i filmy chodzą bez aktualizacji od tele a u mnie po i przed aktualizacja nie pokazuje nic z zaluknij.

U mnie na mobilnym internecie wyszukuje źródła - wtedy chyba nie wyskakuje potwierdzenie że "jesteś człowiekiem". Zrób hotspot z tel. i sprawdź. 

Na internecie domowym nie wyszukuje zaluknij.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 5 gości