Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koniec Real Debrid, co dalej?
Wtyczka Fen Lite oraz Coco Scrapers i real debrid śmiga bez problemu
Odpowiedz
REKLAMA:

Koledzy tak dla pewności jakich wtyczek unikać żeby nieświadomie nie pobrać z sieci p2p bo już miałem problemy przez to w Niemczech i musiałem płacić kare prawie 1000€ za jeden film obecnie mam zainstalowane FanFilm Umbrella xt7 i Fen do tego real debrid
Odpowiedz
(10-01-2025, 03:17 PM)SleepingMan1982 napisał(a): bo już miałem problemy przez to w Niemczech

Oczekujesz po raz kolejny wirtualnego "rozgrzeszenia" na płaszczyźnie niemieckiego prawodawstwa, bez przesady.

Nikt tutaj nie udzieli Ci "gwarancji" bezkarności na tamtejszym rynku w powiązaniu z jego jurysdykcją odnoszącą się do korzystania z treści dostępnych w serwisach hostingowych.
Odpowiedz
Wykupiłem Mullvad vpn też na 3 miesiące na razie zobaczę jak będzie działać na razie wszystko chyba działa pytanie jak sprawdzić przez co łączy się kodi to znaczy czy idzie przez vpn bo aplikacja jest zainstalowana na skrzynce z androidem na której jest zainstalowanie kodi
Odpowiedz
(10-01-2025, 03:17 PM)SleepingMan1982 napisał(a): Koledzy tak dla pewności jakich wtyczek unikać żeby nieświadomie nie pobrać z sieci p2p bo już miałem problemy przez to w Niemczech i musiałem płacić kare prawie 1000€ za jeden film obecnie mam zainstalowane FanFilm Umbrella xt7 i Fen do tego real debrid

Fanfilm nie wspiera w ogóle torrentów. Fen i Umbrella wymagają debrida i nie działają bez niego, więc powinieneś być bezpieczny. Nie musisz się bać, że coś źle skonfigurowałeś. Jeśli masz wykupione RD to nie potrzebujesz już VPN-a. Z ciekawości pamiętasz w jaki sposób pobrałeś ten film, za który dostałeś karę?
Odpowiedz
To nie był Fanfilm to byla inna wtyczka która ciągła bezpośrednio z torrenta to znaczy buforowala obeaz wideo i dzwiek z sieci p2p z ciekawości włączyłem sobie jeden film i po jakimś czasie przyszło mi płacić prawie 1000€
[Obrazek: fPhPRmZl.jpeg]
Co oznacza opcja tylko buforowabe torrenty? ma byc jak jest czy ją włączyć?
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam
Readl debrid działa z fen lite i cocoscrappers na kodi jak wyżej napisane a na androidzie działa w połączeniu ze stremio poprzez torrentio niestety na kodi nie wyszykuje wogóle zródeł filmów z polską ścieżką dzwiękową na androidzie poprzez torrentio w stremio wyszukuje je bez problemu po ustawieniu Priority foreign language: polski.
W fen lite na kodi wogóle nie ma takich ustawień czy ktoś zna rozwiązanie problemu ?
Odpowiedz
(16-05-2025, 12:23 PM)lfldp1 napisał(a): Witam
Readl debrid działa z fen lite i cocoscrappers na kodi jak wyżej napisane a na androidzie działa w połączeniu ze stremio poprzez torrentio niestety na kodi nie wyszykuje wogóle zródeł filmów z polską ścieżką dzwiękową na androidzie poprzez torrentio w stremio wyszukuje je bez problemu po ustawieniu Priority foreign language: polski.
W fen lite na kodi wogóle nie ma takich ustawień czy ktoś zna rozwiązanie problemu ?

Do polskich źródeł bardziej nadaje się Fanfilm + rapideo / tb7. Twórca Torrentio dodał polską stronę Best-torrents do providerów, dlatego znajduje ci w Stremio treści z lektorem i dubbingiem.
Odpowiedz
Np. POV ma ustawienie Sort priority language at top...

Właśnie dzisiaj czytałem,że dodali BestTorrents do Torrentio.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(16-05-2025, 07:16 PM)Theo1313 napisał(a):
(16-05-2025, 12:23 PM)lfldp1 napisał(a): Witam

Do polskich źródeł bardziej nadaje się Fanfilm + rapideo / tb7. Twórca Torrentio dodał polską stronę Best-torrents do providerów, dlatego znajduje ci w Stremio treści z lektorem i dubbingiem.
Nie zgodze się z tym co tutaj piszesz. Z moich obserwacji wynika że to kodi ma problemy z poprawną konfiguracją wyszukiwania zródeł z lektorem w danym języku. Próbowałem już różnych konfiguracji nie tylko z fen ale umbrella i definitywnie jest coś nie tak bo ustawienia dotyczące zródeł z lektorem w danym języku nie działają. W stremio to torrentio odpowiada za opcje wyszukiwania dokładniej ustawienie Priority foreign language: polski. dodam że podobne ustawienia znalazłem w umbrella jednak kodi tego wogóle nie interpretuje. Za tb7 to dziękuje miałem to kiedyś wykupione marna jakość filmów i cena nie ma to wogóle porównania z real debrid. Pamiętam że pare lat temu próbowałem też to w kodi na czymś uruchomić i również nie działało poprawnie za to działała jakaś aplikacja na windowsa popcorn player która sobie bez problemu z tym radziła - co jest nie tak z tym kodi ?! @Piramida co to jest POV ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: