Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG problemy
Witam!
Znowu EPG coś szwankuje. Aktualizuje pikony ale nie opisy programów. coś się stało?
Odpowiedz
REKLAMA:

Wszystko jest w najlepszym porządku. Ostatnia aktualizacja 2025-01-09 11:57
Odpowiedz
Dzień dobry, podłączam się z tematem. Dzisiaj u mamy w telewizorze nie pokazuje list. Proszę o pomoc.[Obrazek: pAOvRTIl.png][Obrazek: SGQH4gDl.png]
Odpowiedz
(12-01-2025, 10:02 PM)zwierzux napisał(a): Dzień dobry, podłączam się z tematem. Dzisiaj u mamy w telewizorze nie pokazuje list. Proszę o pomoc.[Obrazek: pAOvRTIl.png][Obrazek: SGQH4gDl.png]
Wszystko działa jak należy
Odpowiedz
Dzień dobry.

wyszło na to, że mój usługodawca internetu blokuje strone epg ovh. postawiłem nordvpn na chwilę na routerze i pomogło. lista jak nowa. Czy dałoby radę stworzyć jakiś alternatywny adres list? który niebyłby blokowany?

pozdrawiam
Odpowiedz
@zwierzux pierwsze słyszę by ovh było blokowane. Spróbuj http bez s np: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie jestem również w stanie wejść we stronę waszego hostingu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
wyskakuje access forbidden

Problem wyskakuje tylko przy korzystaniu z WiFI w sieci domowej

sama zmiana dns na ruterze nie pomaga - dopiero vpn pomógł.
Odpowiedz
Jakoś nie wierzę w blokadę dostawcy. Bardziej w to, że masz coś namieszane w domowej sieci.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Co to za dostawca Twojego internetu?
Odpowiedz
Prawdopodobnie dostawca internetu ma poblokowane IP. Musze zadzwonić i się dopytać. Dzięki za pomoc wszystkim.
Odpowiedz
Cześć. Chciałbym zgłosić problem z EPG na kanale Polsat Film 2. Przesunięcie czasowe o 2 godziny do tyłu, przykład o godz. 13 pokazuje pozycję z godz. 11.

Dziękuję pozdrawiam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: