Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@jack1142
Dobrze że załączyłeś log - ułatwi to przygotowanie poprawki.
Odpowiedz
REKLAMA:

Po aktualizacji pojawił się, błąd. jak mam jak, na, foto i na, końcu mam strzałkę żeby przenosiło mnie po jej kliku w zakładkę nowe filmy to tego nie robi, wcześniej działało to bez problemu, a a nagle jest jakiś, błąd

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Żeby było śmiesznie, na, starej wersji działa ale nie znajduje źródeł filmów np a, na, nowej nie, działa ale, źródła, są, xD
Odpowiedz
Czy to domyślną skórka?
Jeśli nie, to sprawdź czy na domyślnej działa poprawnie.

Daj log - chce zobaczyć, czy coś się generuje w logu w momencie klikania w "następną stronę".

Sprawdź w Ustawieniach FF czy masz włączone "Generuj krótkie adresy" - jeśli tak, to wyłącz i sprawdź, czy działa lepiej.
Odpowiedz
(15-01-2025, 03:03 PM)tele napisał(a): Czy to domyślną skórka?
Jeśli nie, to sprawdź czy na domyślnej działa poprawnie.

Daj log - chce zobaczyć, czy coś się generuje w logu w momencie klikania w "następną stronę".

Sprawdź w Ustawieniach FF czy masz włączone "Generuj krótkie adresy" - jeśli tak, to wyłącz i sprawdź, czy działa lepiej.
Powoli zaraz to zrobię, i co ciekawe, jak, przywrócę backup ale bez opcji Config to wtedy jest ok, po przywróceniu kopi z, Config odrazu jesy, problem. Zrobiłem teraz na, czysto bez Config, wrzuciłem nowe te dodane, i jest ok. Powoli dodam ci logi

Dobra, program backup wsio rozpierd... Bo nie, czyści przed, przywróceniem tylko laduje jedno, na, drugie. Zamaist dać mi backup z, tej wersji co się nagle zepsuło, dało z, tego jak, robiłem na, nowo, to uj w oko. Muszę, zrobić wsio na, nowo po prostu i tyle.. Kupa, totalna z, tym backup dodatkiem.

Teraz nawet starej wersji nie użyje bo przywracać ale laduje całkiem inne ustalenia niz ja miałem... Żal
Odpowiedz
Na pc tak samo nie mogę juz nic zrobić bo całe kopie rozwalone xD więc nawet loga nie, dam,
Odpowiedz
REKLAMA:

No to rzeczywiście, lipa z tym backupem.
Ale jak Ci teraz działa, to OK.
Choć szkoda, że nie udało się sprawdzić, co powodowało problem (może w logu by coś było).
Odpowiedz
(15-01-2025, 05:30 PM)tele napisał(a): No to rzeczywiście, lipa z tym backupem.
Ale jak Ci teraz działa, to OK.
Choć szkoda, że nie udało się sprawdzić, co powodowało problem (może w logu by coś było).
nawety teraz na pc pobralem apke na czysto , wrzucilem pliki z kopi na czysto i dalej jakims cudem nei wiem jak dalo mi innmaczej wygladajaca kopioe nmiz wtedy byla robiona, mgia \
Odpowiedz
Witam to ja też z prośbą do tele od kilku dni przedtem tego nie miałem a mianowicie podczas oglądania dragon Ball daima z CDA testuje odcinek 12 zawsze zawiesza się po kilku sekundach i wychodzi mi w ogóle z player kodi inne odcinki normalnie. Dołączam logi ale nie wiem czy to z buforem coś zrobione na auto bufor ram.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ps jednak inne odinki tez ale mniej
Odpowiedz
Wszedłem w logi i jest error inputstream.adaptive ale nie wiem co to znaczy i co zrobić testowałem na tel z Androidem i na pc dobrze odtwarza i brak błędów na Xbox ten error
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 3 gości