Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(20-01-2025, 06:40 PM)tele napisał(a): Ciekawa sprawa z tego typu napisami - jest światełko w tunelu.
Na razie udało mi się uzyskać angielskie napisy - polskie coś nie chcą działać.
Powinno działać w kolejnej wersji.
Wow dzięki jesteś wielki
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Mama pytanie - przestało mi nagle wyszukiwać źródła z FILMANA. Brak źródeł z FILMANA zarówno darmowych jak i premium ani na serialach ani filmach. Dzisiaj rano jeszcze wszystko działało. Mama KODI i FanFilm na dwóch urządzeniach: na malinie i android TV i na obydwóch nagle nie wyszukuje źródeł z FILMANA. Czy ktoś wie może co się stało?
Odpowiedz
Jak to zainstalować na tv google bez pliku ZIP
Odpowiedz
(27-01-2025, 03:45 PM)buli1433 napisał(a): zainstalować na tv google bez pliku ZIP

Nie ma takiej możliwości.
1
Odpowiedz
A mam jeszcze pytanie co poprzednik nie dzala wyszukiwanie filmów z filmana
Odpowiedz
(27-01-2025, 04:18 PM)buli1433 napisał(a): A mam jeszcze pytanie co poprzednik nie dzala wyszukiwanie filmów z filmana
Pewnie coś po stronie filmana znowu. To samo mam z ekino, konto sparowane a z dnia na dzień jak filman znikły źródła całkowicie. Pewnie wrócą za jakis czas.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Domena powiązana z filmanem, a z której korzysta fanfilm, straciła ważność na pewien czas. Aktualnie wygląda na to, że została odnowiona.

1
Odpowiedz
Informuję, że u mnie oba źródła działają.

1
Odpowiedz
Potwierdzam, u mnie też już wyszukuje źródła z FILMANA.

1
Odpowiedz
u mnie nadal nie działa, nawet po wyczyszczeniu cache i cache źródeł z ustawien FanFilma Sad
Wyszukuje wszystkie dostępne źródła, znikaja (już przeszukane) a filman zostaje do samego końca wyszukiwania i nie zwraca żadnych wyników (a które są na stronie)
Ani na TV z Kodi 19 ani na lapku z Kodi 21
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, Seico, 3 gości