Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto na PlusX
Witam wszystkich, ze względu na to, że przeprowadziłem się w miejsce gdzie jest tylko jeden operator internet/tv, a jego usługi są bardzo wątpliwe poszukuję konta na PlusX.

W zamian mogę zaoferować np. dostęp do Netflixa, Legimi lub innych serwisów, szczegóły chętnie dogram priv. Oczywiście za przysłowiowe piwko również chętnie takie konto przygarnę. Cool
Odpowiedz
REKLAMA:

Czmu akurat PlusX? Jest wiele dostawców w podobniej cenie, którzy oferują to samo, a nawet więcej. Smile
Odpowiedz
@Ricardo
Ostatnio rejestracja i zapraszanie nowych użytkowników było aktywne w okresie Boże Narodzenie - Sylwester. Na chwilę zarówno tworzenie zaproszeń, jak i rejestracja są niedostępne.

Możesz pytać przed Wielkanocą, może otworzą rejestrację. Standardowo rejestracja otwierana jest na przełomie października i listopada (ale potrzebne jest zaproszenie).
Odpowiedz
Udało się dostać, dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia Wink
Odpowiedz
Witam,

podbijam temat, również poszukuje konta na PlusX, jeśli ktoś jest w stanie pomóc prośba o wiadomość, wiadomo nic za darmo więc napewno się dogadamy Smile
Odpowiedz
@bartekkkkkki

W kwestii kont nic się nie zmieniło. Nadal tworzenie nowych kont i zaproszeń jest zablokowane przez administratorów PlusX. Pozostaje szukać kogoś kto już nie potrzebuje konta i ewentualnie odsprzeda swoje.
Odpowiedz
REKLAMA:

Jak można skontaktować się z admnistratorem plusx?

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(02-02-2025, 07:00 PM)Maciej_27 napisał(a): Jak można skontaktować się z admnistratorem plusx?

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
najlepiej tak samo jak do tej pory to robiles
Odpowiedz
Hej po kilku miesięcznych freezach od Telesrelle mam dość, szukam kontaktu lub zaproszenia na PlusX
Odpowiedz
(14-02-2025, 02:18 PM)Koderz napisał(a): Hej po kilku miesięcznych freezach od Telesrelle mam dość, szukam kontaktu lub zaproszenia na PlusX
Na chwilę obecną nie ma zaproszeń, i też nikt nie założy konta bo nie ma takiej możliwości
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: