Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Jak komuś nie działają napisy to trzeba zainstalować wtyczkę Inputstream adaptive i zaznaczyć w ustawieniach ogólnych Fanfilmu „Odtwarzaj źródła .m3u8 przez Inputstream Adaptive

Podziękowali: arkady1964, sirtrusek
1
1
1
1
1
1
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele to jest to co napisał @pawel959Smile   Moim zdaniem,  ta funkcja powinna być domyślnie ZAŁĄCZONA w następnej wersji FF Mod.

Przepraszam, ale nie miałem możliwości wcześniej o tym napisać...

Pozdrawiam
Odpowiedz
W najnowsze wersji od @tele jak weźmiemy seriale -> moje listy-> ulubione tmdb to wyświetla się tylko 20 pozycji brak przycisku następna strona. W filmach tego błędu nie ma, jak również na oryginalnej wersji następna strona występuje w filmach i serialach.

A jak dodać użytkownika imdb wpisuje ten numer po ur.. i nic się nie dzieje. Coś źle wpisuje czy jak.

Tele dzięki za wkład robisz dobrą robotę.
Odpowiedz
(08-02-2025, 09:12 AM)tasior55 napisał(a): ...seriale -> moje listy-> ulubione tmdb to wyświetla się tylko 20 pozycji brak przycisku następna strona...

U mnie przycisk "Następna strona" jest i działa prawidłowo.
Autoryzowałeś sobie konto TMDB w ustawieniach FF?

A jak dodać użytkownika imdb wpisuje ten numer po ur.. i nic się nie dzieje.

Na próbę dodałem sobie po jednym filmie i serialu do Watchlisty IMDb i faktycznie FF ich póki co nie widzi. Nr użytkownika mam wpisany bez prefiksu "ur".
Odpowiedz
Na windows kodi 21.1 rzeczywiście jest następna strona bo sprawdziłem, ale posiadam też libreelec 11.0.6 na kodi 20.3 to tu nie ma tej opcji następnej strony w serialach, w filmach jest normalnie.
Odpowiedz
Coś rzeczywiście jest nie tak.
Jeśli chodzi o tmdb, to spróbuję naprawić.
Jeśli chodzi o IMDb to nie wiem, bo FF nie ma dostępu do ich API, więc tylko scrapowanie strony wchodzi w grę, więc nie wiem czy to będzie możliwe i opłacalne. Być może współpraca z IMDb zostanie całkowicie wycofana.

Podziękowali: tasior55
Odpowiedz
REKLAMA:

Wszystko jest w porządku jest następna strona i następna .........OK.
Odpowiedz
Mam, głupie pytanie, czy jest, szansa, że powstanie z, tego kiedyś, apka fanfilm?
Odpowiedz
@tele  Po wydaniu wersji 158 jest kolejna aktualizacja do resolver 159
Nic nie popsuła, napisy AI działają (tak jak od wersji 158, jednak muszę mieć załączone w ustawieniach ogólnych - "Odtwarzaj źródła .m3u8 przez Inputstream Adaptive").  Więc, wszystko działa jak trzeba  Smile , nie zauważyłem żadnych problemów.

Pozdrawiam

Podziękowali: martairafal
1
Odpowiedz
(31-01-2025, 09:33 AM)tele napisał(a): @SpongeBob   @dobosz23 

Wypróbujcie tę wersję
Dopiero teraz miałem możliwość żeby sprawdzić najnowszą wersję. Wszystko działa jak trzeba  Smile Wielkie dzięki  Smile

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 2 gości