Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(20-02-2025, 05:39 PM)tele napisał(a): Jest także kolega @arkady1964

Od razu mówię że dla mnie lepsze są instalatory. Dopiero niedawno ogarnąłem opcje poprawek instalowanych z pliku zip. Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

To jest na razie wersja testowa.
Koledzy poprosili o pewne funkcje, to teraz muszą przetestować.
Potem zrobię instalator.

(20-02-2025, 05:18 PM)mirass68 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (może Ci się uda)
2
Odpowiedz
(20-02-2025, 05:04 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Filmy też jest ok wszytko ładnie się dodało.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Imdb przetestuje jutro bo dzieci komputer zajmują.
Odpowiedz
(20-02-2025, 05:04 PM)tele napisał(a): @Toov  i @tasior55 
Wersja do przetestowania.
Uwzględniłem sprawy, o których dzisiaj rozmawialiśmy.

Poradzicie sobie bez instalatora? Czy zrobić instalator?

Przetestowałem ręczny import filmów z: Kolekcji i Obserwowanych Trakt, Ulubionych i Obserwowanych TMDB i Obserwowanych IMDb.
Wszystko działa szybko i bezbłędnie Smile 
I wielkie dzięki @tele za opcję z offsetem 24-48 godzin dla nowo emitowanych odcinków - o to mi właśnie chodziło Exclamation
Jak to zadziała powiem Ci za jakieś dwa dni, niech mi się jakiś nowy odcinek pojawi...
Odpowiedz
(20-02-2025, 07:08 PM)Toov napisał(a): I wielkie dzięki za opcję z offsetem 24-48 godzin dla nowo emitowanych odcinków - o to mi właśnie chodziło
Jak to zadziała powiem Ci za jakieś dwa dni, niech mi się jakiś nowy odcinek pojawi...

No tak, bo też tego nie przetestowałem w praktyce, więc ciekawi mnie, czy to zadziała prawidłowo.
Odpowiedz
(20-02-2025, 05:46 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jeśli nie to będę jeszcze próbował
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(20-02-2025, 07:27 PM)mirass68 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

No i gdyby nie logi, to nie rozwiązałbym problemu.

Przesyłam poprawioną wersję.

Mam nadzieję, że teraz dokończysz oglądanie tego serialu.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(20-02-2025, 08:37 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

No i gdyby nie logi, to nie rozwiązałbym problemu.

Przesyłam poprawioną wersję.

Mam nadzieję, że teraz dokończysz oglądanie tego serialu.
Dzięki za poświęcony mi czas ale chyba te moje logi nie były dobre bo Twoja aktualizacja u mnie nie działa.
Odpowiedz
@mirass68
Szkoda, bo u mnie ruszyło.

Daj kolejny log.
Jutro zerknę i coś poradzimy.
1
Odpowiedz
@tele  Tytaniczna praca, ogólnie to wszystko działa, napisy AI też śmigają. Wiele z tego można zastosować w FF3.

Szacun i podziękowania.   Smile
Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości