Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Pobierasz fanfilm od tele. Konfigurujesz w fan film zakładkę biblioteka w szczególności foldery gdzie będą pobierać się pliki z danymi filmu lub serialu zaznaczasz też aktualizuj bibliotekę po dodaniu nowej pozycji. Następnie konta, klucze i autoryzacja podajesz tam login i hasło do tmdb i robisz autoryzacje. Następnie wchodzimy do fan film narzędzia fanfilm biblioteka i tam masz importuj ulubione... (To importowanie działa ale tele ciągle poprawia). Ustaw sobie synchronizację co ileś godzin na przykład 6 żeby dodawały się nowe pozycje 

Kolejnym krokiem jest skonfigurowanie biblioteki w ustawieniach kodi. Tu polecam poradnik

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

I wszystkie pozycje które będziesz chciał odpalić to źródła będą wyszukiwane w fanfilm.

Jak coś to pytaj.

Podziękowali: Adek89
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@Adek89   To jest dział skórki, proszę pisać w tym dziale o tematach dotyczących stosowanej skórki tj. propozycje udoskonalenia skórki, problemów w działaniu itp. 
Gdy nie wiesz gdzie napisać pytanie, to załóż nowy wątek, to chyba lepsze niż rozmywanie zaczętych wątków...

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
A nie prościej będzie bez biblioteki - tylko korzystać po autoryzacji w tmdb z samych list tmdb - w ff stable były dostępne, więc pewnie w modzie od tele też są? Bez aktualizowania biblioteki itp?

Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
Została wydana najnowsza wersja AZ2:R 1.0.36 dla Kodi 21 Omega.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
Istnieje sznasa, że, będzie kiedyś wersja na ekrany dotykowe?
Odpowiedz
Zdecydowanie nie.
Odpowiedz
REKLAMA:

Smile 
Najnowsze wydanie AZ2:R v1.0.37  dla Kodi 21 Omega.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
DenDy nastąpiła aktualizacja skórki AZ2:R do wersji 1.0.37.  Jednak na Github-ie nie ma o tym wzmianki tj. "podbicia" do aktualnie wersji najwyższej tj. 1.0.37, dalej jest opublikowana starsza wersja 1.0.36.
Nastąpiło opóźnienie w publikacji najnowszej wersji AZ2:R na Github-ie? 

Pozdrawiam
Odpowiedz
Po prostu zapomniałem wrzucić w "releases", ważne że w repo jest.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
sory jeśli zawracam niepotrzebnie głowę...ale mam pytanie ponieważ szukam informacji odnośnie źle działającego sygnału HDMI w moim HTPC / Libreelec. Mam duży problem uzyskania sygnału wideo przez hdmi na TV jeśli uruchamiam mój htpc/librelec przed przełączenie na właściwy hdmi / htpc podłączony do TV... dopiero za jakiś czas. Efekt to oczywiście czarny ekran ( i lipa nie można uzyskać obrazu ) :-) ... wiem że to może być błąd samego FW Libreelec i mojego htpc / płyty głównej są nawet jakieś tutoriale o edid czyli wymuszenie konkretnego HDMI. Ale postanowiłem zmienić skórkę / skina na standardowego Estuary i ...testuję już dłuższy czas i jest chyba OK ? ... pomimo iż dopiero za jakiś czas po uruchomieniu htpc przełączam na ekran TV "to łapie" obraz dość szubko jednak tylko na skinie Estuary. Po przejściu znowu na preferowany przeze mnie Arctic: Zephyr 2 - Resurrection wszystko jest OK ale do jakiegoś czasu potem znowu problem powraca i tak w kółko :-)
Czy może ktoś spotkał się z takim problemem ?

Ps. niestety sytuacja powtórzyła się na standardowym skinie (estuary)...uppsss :-( ... zatem to wina FW (libreelec) + mój sprzęt ...szukam dalej
pozdro
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: