Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Dzięki za wyjaśnienie, jeszcze pytanko , często mam błąd serwera Filman w logu tylko to jest wpisane

T:17120 info <general>: [FanFilm] [filman.py] [search] błąd serwera
Odpowiedz
REKLAMA:

@Kasio
Na której wersji? Bo w ostatniej, tej wczorajszej, już nie powinno tego być.
Odpowiedz
No tak, ja mam jeszcze tą z 2025-03-02
Juz aktualizuje Big Grin
Odpowiedz
(06-03-2025, 02:50 PM)Toov napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Login i hasło 100% wpisane poprawnie,magiczna sztucza nie działa...Zainstalowałem tb7 i działa poprawnie.
Jednak fanfilm w dalszym ciągu wywala błąd logowania.
Odpowiedz
Może w końcu napiszesz, która wersja fan film. Najlepiej jak byś podał log
Odpowiedz
(07-03-2025, 05:52 AM)tasior55 napisał(a): Może w końcu napiszesz, która wersja fan film. Najlepiej jak byś podał log
Problem występuje na FanFilm 2024.14.01 250302
Odpowiedz
REKLAMA:

@uberfizol
1) Czy masz w loginie jakieś nietypowe znaki? Czy są duże litery? Ktoś chyba miał kiedyś z tym problem.

2) Czy masz włączone czyszczenie Cache przy starcie FanFilm? Powinno być domyślnie włączone, ale sprawdź.
Odpowiedz
pobawiłem się z tym tb7 i wszytko działą jak należy nawet przy bardzo silnych hasłach typu
=Er0169&FE8xvSvul@nd
, ale zauwazyłem że jak w login lub w haśle dasz SPACJE to już nie zadziała, tak samo podczas wklejania do kodi login i haslo jak doda Ci na końcu spacje która jest nie widoczna dla nas już nie zadziała.

zmień hasło w tb7 na jakieś nie skoplikowane na przykład 
alamakota
 do testów i spróbuj, ponownie. Proponuje nie klejać hasła ani loginu tylko wpisać ręcznie i daj znać jak z prostym hasłem.
---------
@tele skoplikowany login (Ta$ioR55) też działa z skoplikowanym hasłem Smile
Odpowiedz
(07-03-2025, 09:51 AM)tele napisał(a): @uberfizol
1) Czy masz w loginie jakieś nietypowe znaki? Czy są duże litery? Ktoś chyba miał kiedyś z tym problem.

2) Czy masz włączone czyszczenie Cache przy starcie FanFilm? Powinno być domyślnie włączone, ale sprawdź.
Login mam prosty wszystko z małych liter ,hasło również zmieniłem..
Czyszczenie mam włączone..

Na wersji 2023.13.01.0 niby wyszukuje w tb7,brak komunikatu o problemach z logowaniem..Jednak nie widzę żeby wyszukiwał linki z tb7..
Odpowiedz
@uberfizol
O tej wersji (2023.13.01.0 ), to zapomnij. Pewnie też nie loguje, tylko nie daje o tym znać. A jeśli nawet, to co z tego jak i tak nie pokazuje źródeł.

Jeśli chcesz, to prześlij mi na priv swoje dane logowania. Hasło sobie zmień na jakieś inne, potem znów sobie zmienisz.
Sprawdzę, jak u mnie się FF zachowuje z twoimi "kredkami" i może uda się znaleźć problem.

Musi to być jakaś specyficzna sytuacja, skoro @tasior55 przetestował różne warianty i mu działa.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: harry92, Seico, 3 gości