Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(07-03-2025, 01:30 PM)tele napisał(a): @uberfizol
O tej wersji (2023.13.01.0 ), to zapomnij. Pewnie też nie loguje, tylko nie daje o tym znać. A jeśli nawet, to co z tego jak i tak nie pokazuje źródeł.

Jeśli chcesz, to prześlij mi na priv swoje dane logowania. Hasło sobie zmień na jakieś inne, potem znów sobie zmienisz.
Sprawdzę, jak u mnie się FF zachowuje z twoimi "kredkami" i może uda się znaleźć problem.

Musi to być jakaś specyficzna sytuacja, skoro @tasior55 przetestował różne warianty i mu działa.
Poszło na Priv
Odpowiedz
REKLAMA:

@uberfizol

Sprawdź tę wersję.

Podziękowali: uberfizol, arkady1964, machinee, pronexgen, viader80, grendel
2
1
1
Odpowiedz
tele .....Jesteś wielki
Dziękuję bardzo za pomoc...
Śmiga aż miło Big Grin [Obrazek: wmBRIMll.jpeg]
1
Odpowiedz
Chodzi mi do wtyczki fanfilm

Obrady dodać dodatek do fanfilm filebit
Odpowiedz
Fajnie by było aby wszystkie polskie multi hostingi były w fanfilm każdy by miał wybór a z filebit to tele już wie

Szkoda że nigdzie nie ma ofert bez limitów gb w tych czasach by się przydało za odpowiednią cenę oczywiście i tak już bardzo dużo jest w 4k np. jeden odcinek serialu silos w 4k ma 10 gb
Odpowiedz
Co do filebit.pl
Zbyt często captcha
[Obrazek: 16wGF2Fl.png]
Odpowiedz
REKLAMA:

Chodzi o API aby filebit udostępnił?
Odpowiedz
Tak, w takim przypadku potrzebne było by ich API, jeśli takowe mają w ogóle.
Odpowiedz
@tele A da się w jaki sposób zrobić aby filmy i seriale wyświetlały się tylko takie które są dostępne źródła a potem jakby ktoś chciał żeby były widoczne żeby żeby odkryć ustawieniach

Na przykład mam fajny film ciekawy znajdę a patrzę i źródła nie ma da się to jakoś zrobić
Odpowiedz
Jest opcje biblioteka. Sprawdź źródło przed dodaniem. Działa to tak że jak nie ma źródła do filmu to fan film nie dodaje go do biblioteki
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości