Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Działa wam Trakt.tv w fanfilmie? Mi zaczelo wyskakiwac ze w kolekcji nic nie znaleziono a potem wywalilo mi autoryzacje i nie da sie ponownie zsynchronizowac
Odpowiedz
REKLAMA:

(08-03-2025, 10:59 PM)pcela napisał(a): @tele
Filebit ma swoje API (np jdownloader z niego korzysta).
Tylko w panelu użytkownika trzeba podać IP z którego będą wywoływane żądania.

Hmm, To ciekawe.
Czy to oznacza, że wszystkie strony, na których można używać JDownloadera, mają jakieś API?
Na stronie tb7 pisze, że też można używać JD, czy zatem tb7 też ma API?

A przy okazji, czy strona, na której właściciel serwisu tb7 i xt7 sprzedaje kody, to sc7.pl ?

(13-03-2025, 10:24 PM)artmiecz napisał(a): Cześć,

Ostatnio często mam niedziałające źródła z serwisu Obejrzyjto:

Obejrzyjto booster
Obejrzyjto lulustrem

np: Rozdzielenie S1E6

a źródła są fajne bo mają całkiem sprytnego Lektora SI

Niestety, ale to od Resolvera zależy.

Co do źródeł Booster, to jest tak, że ten kto zarządza tymi źródłami, bardzo szybko zmienia metody zabezpieczeń, i każda poprawka jest już za kilka godzin nieskuteczna.
Co do lulustream, to nie wiem. Trzeba by prześledzić sytuację i wpisy na stronie projektu resolvera autorstwa Gujala. Może jest podobnie? Chyba że coś z InputStream Adaptive?

Podziękowali: dzanus100
1
Odpowiedz
Wspomniane źródło z lulu działa jeśli nie otdwarza się go przez Input Stream Adaptive
2
Odpowiedz
(15-03-2025, 01:50 PM)gzenio22 napisał(a): Działa wam Trakt.tv w fanfilmie? Mi zaczelo wyskakiwac ze w kolekcji nic nie znaleziono a potem wywalilo mi autoryzacje i nie da sie ponownie zsynchronizowac
U mnie Błąd "nic nie znaleziono". Tak samo wersje 7.03.2025 oraz 15.03.2025. Trakt autoryzowałem.
Odpowiedz
@tele trakt nie działa w nowej wersji się autoryzuje i nic i ponownie i nic
Odpowiedz
Wydano nową wersję ResolveURL  5.1.163

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@PLDzerghh0
@ostanislaw 
@gzenio22

Pobierzcie jeszcze raz pliki instalacyjne i zainstalujcie je ponownie: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Wczoraj o 15:50 @tele wprowadził poprawki dot. działania Trakt:
"EDIT: 15:50
Poprawka dla oznaczania filmów, gdy korzystamy z Trakt"

Powinno działać (choć nie wiem, czy wszystko...) - u mnie na Android TV działa bez najmniejszych problemów.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(15-03-2025, 08:14 AM)tele napisał(a): Potem ogarnę.

Widzisz @Seico , mówiłem, aby napisać na forum.

Dziękuje bardzo za ogarnięcie tematu , faktycznie miałeś racje  Smile , filmy i seriale sprawdziłem i wszystko śmiga jak ta lala , jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim którzy zajęli się tym problemem
1
Odpowiedz
Dla tych, co mają problem z autoryzacją Trakt - spróbujcie tej wersji.

UWAGA:
Po autoryzacji Trakt najlepiej jeszcze raz uruchomić wtyczkę (lub najlepiej całe Kodi), bo chyba FF trzyma stare dane w cache i nie uwzględnia ich mimo, iż się zmieniły.
Postaram się, w wolnej chwili, sprawdzić, czy da się jakoś to odświeżać automatycznie.

EDIT: 23:50
Ulepszony proces autoryzacji Trakt

Podziękowali: arkady1964, viader80, martairafal, dzanus100, kamiljaw88, Venom123
1
1
1
Odpowiedz
@tele | działa wam w tej wersji po coś mi nie chce znowu autoryzować

Tele sprawdziłeś tą wersję czy działa

Za którymś tam razem wbiło

Tą nową wersją

Nie użyłem nawet tej nowej wersji raz wygrałem i później wgrałem co wcześniejszą co jest w linku powyżej ,

FanFilm Brak zrodeł

cannot acce

Dlaczego na każdym filmie jest takie coś darmowych źródłach
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 4 gości