Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PiratFlix by Piratex
Aktualnie aplikacji nie pobierajcie bo nie będzie działać, korzystała ona z serwera zewnętrznego do scrapowania, a ten wywaliłem i korzystam z niego do opracowywania scraperów - dodałem też mod resolver używany w kodi, aby działało to lepiej

Wczoraj dzięki współpracy z @tele udało sie trochę poukładać i praca mogła bardziej ruszyć do przodu a ze złych wiadomości to niestety nie wyrobię się w ten weekend - najwcześniej na poniedziałek

ponżej logi z aplikacji

[Obrazek: 63fl5Bq.png]

Działają linki z f*i*l*m*a*n ale nie te premium, aczkolwiek mam mały pomysł jak można to obejść Smile

Podziękowali: Vaxer94
2
REKLAMA:

Zmieniać też będę nazwę na Robin Hood ?
Nazwę dla Twojej aplikacji możesz użyć dowolnej, ale powinna być krótka np. "Stream". Oczywiście to tylko przykład, obojętnie jaka nazwa, aby tylko była jednowyrazowa.

Pozdrawiam
Nazwa to pikuś. Warto aby dzialala od np androida 8.1 czy 9 bo sa boxy który nowszego już miec nie będą.

Podziękowali: arkady1964
2
Mi PiratFlix się podobało.
Taki Netflix dla pirackich źródeł.
Czyli wygląd Netflixa a źródła jak w FanFilmie.
Zrobić taki konwert wtyczki ff na androida tv do samodzielnej apk bez kodi ale z logika i działaniem ff
REKLAMA:

Dzień dobry Smile Mam dla was dobre wiadomości Tongue Wydaje wersje Robin Hood'a 1.1, ale jest to nadal alpha. Możecie ją pobrać pod adresem:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Co nowego? A dużo rzeczy:
1. Dodałem obsługę pilota podczas odtwarzania - można wybrać źródło (Lektor, Napisy, etc.)
2. Pojawiło się ładowanie podczas włączania - ładowanie treści w tle
3. Minimalna wersja instalacji to 5.0 - Ale nie oznacza to że będzie ona poprawnie działać na takim androidzie
4. Podczas odtwarzania serialu, po wciśnięciu okay można zobaczyć opis o czym jest
5. Aplikacja stała się niezależna ale wciąż nie ma wielu źródeł
6. Naprawiłem wyszukiwarkę - już wyszukiwanie nie jest ciężarem
7. Podczas ładowania źródeł seriali jest informacja o ładowaniu, oraz o braku źródeł
8. Podczas odtwarzania filmów też pojawia się informacja o braku linków
9. Poprawiłem czytelność podczas wyświetlania karty filmu i seriali
10. Przyśpieszyłem działanie aplikacji - już nie szuka tak długo, ale wciąż aplikacja nie ma wielu źródeł

Jeśli ktoś będzie chciał wesprzeć projekt lub się odwdzięczyć to wiecie gdzie mnie szukać - pozdrawiam

Podziękowali: arkady1964, paul
1
Z powyższego opisu  funkcji wynika, że nastąpił znaczny postęp w aplikacji RH 1.1
Niestety, jednak sterowanie jakichkolwiek filmów pilotem od Android TV poprzez urządzenie Canal+ BOX (Android TV Wersja 10) wciąż nie działa. Nie wyświetla się nawet interfejs OSD, po kliknięciu przyciskiem pilota "OK" w funkcje "Oglądaj".  Film się wyświetla, ale nie ma żadnej możliwości w trakcie filmu sterowania funkcjami play/pauza, przewijanie filmu itp.   Sad

Link gdzie jest bardzo dokładny opis pilota Android TV od sprzętu firmy Canal+ BOX:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
1
link nie działa
zaraz zrobię reup

już działa By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: machinee, arkady1964, paul
1

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości