Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
filman cc błąd logowania
(01-12-2024, 11:16 PM)coni napisał(a): A moze ma ktos jakies rozwiazanie (brak logowania) do kodi?; }

Podbijam pytanie?.
Odpowiedz
REKLAMA:

Okazuje się, że jest.

Testy trwają.

[Obrazek: 2X4NM0Nl.jpeg]

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Oby testy się udały Smile choć jak widzę można się w końcu zalogować

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Na ten moment mam taką listę zmian:

wersja 2.12
  • dodano możliwość zalogowania się za pomocą ciasteczka sesji z innego urządzenia
  • dostosowanie kodu do zmian na stronie
  • naprawa linków premium (dla kont premium)
  • naprawa Ń
  • poprawa nawigacji "Wstecz"
  • naprawa brakujących informacji o źródłach dla filmów z wyszukiwarki
  • naprawa grupowania sezonów dla seriali z wyszukiwarki
  • dodanie możliwości ustalenia kierunku sortowania sezonów i odcinków
  • naprawa usuwania elementu z historii wyszukiwania
  • dodanie pozycji "Zaskocz mnie"

1
Odpowiedz
Już "prawie" wszystko gotowe.
Jeszcze muszę tylko zobaczyć, czy da się coś zrobić w przypadku seriali, które mają bardzo dużo odcinków, bo trochę "przycina" się Kodi.
Problem w tym, że strona www nie oferuje grupowania i trzeba coś wykombinować aby nie powielać requestow do serwera.
1
1
Odpowiedz
Nom, "Plebania" i jej 420 odcinków pierwszego sezonu potrafi zamulić Kodi, ale przy 80-ciu z drugego już tego w sumie nie widzę.
Może da się jakąś "regułę" dodać, że jeżeli jest do wyświetlenia więcej niź np. 60 pozycjji, to na liście będzie maksymalnie 60 odcinków na stronę + "następna strona". Ewentualnie uogólnić i dać 30, bo z tego co widzę to dla filmów i seriali jest 30 wyników na stronę + "następna strona". Wtedy byłoby "po równo" (wszędzie tyle samo). Wink
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Kiedy plik zip @tele
Odpowiedz
Będzie, kiedy będzie. To nie wyścigi.
Odpowiedz
@manieKMP pytałem ponieważ wyszukuję wtyczka i loguje więc chciałem się upewnić zapytać kiedy będzie ale ok będzie to będzie

1
Odpowiedz
Można być pewnym, że poprawiona wersja się ukaże, a wątpię by @tele chciał wydawać nieukończoną wersję i to z dość poważnym problemem "dławiącym" całe Kodi... Być może już jest rozwiązanie tego problemu i wymaga testów, być może jest dalej "znajdowane".
Poza tym, dopiero co dni świąteczne się skończyły, dajmy mu trochę odsapnąć od klawiatury i monitora. Wydany FanFilm jeszcze nie ostygł, można więc trochę poczekać na wtyczkę filmana, nawet jeśli miałoby to potrawać kilka dni. Tak więc, będzie, kiedy będzie... ukończony.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości