25-04-2025, 02:23 AM
A dlaczego ilość pobrań jest nierówna?
|
FanFilm - modyfikacja tele
|
|
25-04-2025, 02:23 AM
A dlaczego ilość pobrań jest nierówna?
REKLAMA:
25-04-2025, 05:53 AM
25-04-2025, 07:04 AM
(25-04-2025, 01:28 AM)steve4 napisał(a): Na wstępie szczególne podziękowania dla Kolegów: tele i manieKMP za Wasze instrukcje w temacie uruchomienia we wtyczce FF dodatkowego serwera www dla większej ilości źródeł z Filmana. Udało mi się ogarnąć na obydwóch moich urządzeniach. Najpierw przy pomocy lapka i instrukcji Kolegi tele wygenerowałem sobie ciasteczko i dane UA a następnie tymi danymi z edytowałem plik settings.xml w moim raspberry Pi z Kodi XBian i dalej przy pomocy tych samych wcześniej wygenerowanych "witaminek" i apki Kore - pilota Kodi skonfigurowałem wtyczkę FF w Kodi na moim drugi urządzeniu tj. Android TV (niestety w wersji 11 więc występowały problemy z dostępem do katalogu DATA itd. itp.). Wszystko się udało i działa jak należy za co bardzo KOLEGOM jeszcze raz DZIĘKUJĘ za ich włożony trud i poświęcony czas i mam tylko jeszcze jedno pytanie - prośbę a mianowicie analizując ten wątek wyczytałem, że jest ponoć gdzieś wtyczka Filmana autorstwa Kolegi mbebe zmodyfikowana odpowiednio przez Kolegę tele. Mam u siebie tą wtyczkę, jednak jak wiadomo od jakiegoś czasu wywala błąd logowania i nie działa. Czy mógłbym skądś tą poprawioną wtyczkę sobie pobrać? Z góry dziękuję jeszcze raz za wszystko!!!U mnie wszystko działa .Włączyłeś w wtyczce filman od Tele "Używaj sesji z innego urządzenia" jeśli nie to wałcz i wrzuć User Agent i ciasteczka te same co w FanFilm dla filman.
25-04-2025, 07:54 AM
(25-04-2025, 01:28 AM)steve4 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
25-04-2025, 06:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2025, 06:14 PM przez burza501.)
Cześć Wam.Od kilku dni korzystam z Kodiego i wtyczki Fanfilm. Chciałem obejrzeć dwa seriale, takie jak Fais pas ci, fais pas ça (znalazło mi 9 sezonów) oraz Edukacja XD. Wszystko ładnie pięknie, ale nie chcę się włączyć ani jeden odcinek, czy mam dokonać jakiś dodatkowych ustawień aby dało się włączyć jeden lub drugi serial? Dopiero zacząłem przygodę z Kodim więc może to zupełnie normalne, że nie wszystko da się włączyć, jeżeli właśnie tak to jest to nie było pytania ?
25-04-2025, 07:12 PM
Wygląda na to, że do obu seriali nie ma żadnych źródeł (żadna strona, krórą FanFilm przeszukuje takowych nie posiada, tym samym nie ma co wyświetlić). Wyświetlanie listy sezonów i odcinków FF bierze z innej strony, "informacyjnej" (TMDB).
REKLAMA:
25-04-2025, 08:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2025, 08:34 PM przez pawel959.)
@burza501 teoretycznie na upartego ten drugi tytuł powinno za którymś razem znaleźć, bo jest na Zaluknij tylko musisz sobie w ustawieniach FanFilmu, w źródłach, pod Zaluknij odznaczyć "- zawsze weryfikuj cały tytuł", bo inna nazwa jest na TMDB a inna na Zaluknij.
A czemu "teoretycznie" i czemu "na upartego" bo co chwile ta strona nie działa i wyrzuca błąd: ![]() Później "Database connection could not be established." Chwile pochodzi i tak w kółko. A jakby tego było mało to żeby wgl coś znalazło na zaluknij to musisz albo skorzystać z ProtonVPN kraj USA lub Japonia albo z internetu Orange lub T-Mobile (np. hotspot z telefonu) - wystarczy tylko na czas wyszukiwania źródeł.
25-04-2025, 08:28 PM
(25-04-2025, 07:12 PM)manieKMP napisał(a): Wygląda na to, że do obu seriali nie ma żadnych źródeł (żadna strona, krórą FanFilm przeszukuje takowych nie posiada, tym samym nie ma co wyświetlić). Wyświetlanie listy sezonów i odcinków FF bierze z innej strony, "informacyjnej" (TMDB).Dziękuję, za odpowiedź. Wszytko jasne.
26-04-2025, 02:13 AM
(25-04-2025, 07:04 AM)Kasio napisał(a):Ok. wielkie dzięki, u mnie już też filman od Tele działa.(25-04-2025, 01:28 AM)steve4 napisał(a): Na wstępie szczególne podziękowania dla Kolegów: tele i manieKMP za Wasze instrukcje w temacie uruchomienia we wtyczce FF dodatkowego serwera www dla większej ilości źródeł z Filmana. Udało mi się ogarnąć na obydwóch moich urządzeniach. Najpierw przy pomocy lapka i instrukcji Kolegi tele wygenerowałem sobie ciasteczko i dane UA a następnie tymi danymi z edytowałem plik settings.xml w moim raspberry Pi z Kodi XBian i dalej przy pomocy tych samych wcześniej wygenerowanych "witaminek" i apki Kore - pilota Kodi skonfigurowałem wtyczkę FF w Kodi na moim drugi urządzeniu tj. Android TV (niestety w wersji 11 więc występowały problemy z dostępem do katalogu DATA itd. itp.). Wszystko się udało i działa jak należy za co bardzo KOLEGOM jeszcze raz DZIĘKUJĘ za ich włożony trud i poświęcony czas i mam tylko jeszcze jedno pytanie - prośbę a mianowicie analizując ten wątek wyczytałem, że jest ponoć gdzieś wtyczka Filmana autorstwa Kolegi mbebe zmodyfikowana odpowiednio przez Kolegę tele. Mam u siebie tą wtyczkę, jednak jak wiadomo od jakiegoś czasu wywala błąd logowania i nie działa. Czy mógłbym skądś tą poprawioną wtyczkę sobie pobrać? Z góry dziękuję jeszcze raz za wszystko!!!U mnie wszystko działa .Włączyłeś w wtyczce filman od Tele "Używaj sesji z innego urządzenia" jeśli nie to wałcz i wrzuć User Agent i ciasteczka te same co w FanFilm dla filman.
26-04-2025, 09:33 AM
(20-04-2025, 08:24 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.odnaleziony w archiwum naszego forum filmik, nagrany przez @mjw , pokazujący jak mniej więcej proces wygląda na podstawie serwisu i wtyczki WP-Pilot.Czesc. Czy taki trick zadziałałby na Zaluknij.cc ?? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|