30-04-2025, 07:22 AM
|
FanFilm - modyfikacja tele
|
|
REKLAMA:
30-04-2025, 07:33 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2025, 09:14 AM przez roratoga.)
.....
30-04-2025, 09:46 AM
(30-04-2025, 07:22 AM)Cxxzsefc napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
30-04-2025, 12:45 PM
(30-04-2025, 09:46 AM)Kasio napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.No niby jest. Ale co niby są dwie strony z anime w dodatku Animezone i Shindan
@Cxxzsefc
W FanFilm'ie są 2 scrapery pozyskujące źródła ze strony Animezone oraz Shinden. Ale jeśli chcesz integrację z serwisem na stronie www, to poszukaj dedykowanej wtyczki do kontentu anime. Użytkownik @Lantash77 stworzył coś w takim temacie - tu znalazłem ostatni post w tym temacie - ale sprawdzić cały wątek. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Podziękowali: essnfie
30-04-2025, 05:20 PM
(29-04-2025, 10:41 PM)steve4 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dobrze, że dałeś log. To bardzo ułatwia znalezienie problemu, szczególnie, że użytkownicy mają różne konfiguracje sprzętowe. Tak jak @manieKMP już napisał, problemem są polskie znaki w tytułach. Nikt do tej pory nie zgłosił takiego problemu. U mnie na Windowsie działa. Może każdy system ma swoje zasady? Ciekawe, jak to jest u innych. Fajnie, jakby ktoś sprawdził np. taki tytuł "Świat w płomieniach" (do pobrania np. z CDA) REKLAMA:
30-04-2025, 05:58 PM
U mnie na Windowsie z CDA pobieranie działa losowo. Z reguły wyskakuje komunikat: Nieobsługiwany typ pliku wideo application/vnd.apple.mpegurl, natomiast zdarza się, że za którymś razem zaskoczy. Z kolei z filman działa bez zarzutu. Świat w płomieniach pobrałem przed chwilą w formacie MP4 (DOODSTRAM). Dla odmiany z ekinotv jeszcze nigdy nic mi się nie udało pobrać (komunikat: nieznany rozmiar do pobrania).
1
30-04-2025, 07:05 PM
Pobieranie przetestowane:
- testowy tel. SGS7E (Android 8) - ostatni FF - Świat w płomieniach z CDA FIlm pobrało tworząc plik z polskimi znakami.
01-05-2025, 09:43 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2025, 06:14 PM przez tele.
Powód edycji: aktualizacja wersji
)
Wersja 2025-05-11:
2025-05-13 - zmiana nazwy scrapera cdapl na cda - jak film nie jest z pl, to było mylące - 2 drobne, małoznaczące poprawki. . Podziękowali: Plpuser, Piotr.W, nokia0master
1
01-05-2025, 03:02 PM
Kontynuując jeszcze zgłoszony przez siebie problem z pobieraniem z FF MOD dorzucam jeszcze do ewentualnej analizy logi z mojego drugiego sprzętu, na którym oczywiście też występuje problem tylko że chyba innego typu. Myślę (na mój skromny rozum) analizując tego mojego loga, że w tym urządzeniu sys. android TV ma jakby problem z komunikacją z moim dyskiem sieciowym, który jest podpięty i udostępniony z systemu Xbian z Raspberry PI (z którego wcześniej zamieszczałem loga, gdzie stwierdzony został problem z rozpoznawaniem polskich zn. "ś" i "ł"). Z tą moją diagnozą mogę oczywiście się mylić, ale może ktoś mądrzejszy coś pomoże. Dodam tylko jeszcze, że w tym moim Android TV ten dysk jest raczej prawidłowo rozpoznawany, bo mogę z niego w tym Kodi normalnie odtwarzać zamieszczone treści medialne, instaluję z niego wszelkie poprawki typu zip-y i wtyczka IP TV wczytuje sobie z niego listę kanałów. Dane sprzętu i logi:
film badany ten sam czyli: "Świat w płomieniach" TV JVC Android TV wer. 11 FF MOD najnowszy czyli z dn. 19.04 link do logu: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

![[Obrazek: HxOXTebl.jpeg]](https://i.imgur.com/HxOXTebl.jpeg)