Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PiratFlix by Piratex
też rzuciłem okiem i zapowiada sie petarda, taka drobna uwaga, może podpinaj najnowszą wersje pod pierwszy post, nie trzeba będzie szukać po temacie a jak widać się rozkręca, pzdr.
REKLAMA:

(23-05-2025, 07:53 PM)BartoszekByku napisał(a): Ja mogę powiedzieć że jestem podekscytowany.
Zainstalowalem wersję 1.0 ( w linku było chyba że jest 1.1) na Nvidia Shield i większość filmów mi odtwarza, choć nie wszystkie i nie zawsze. Zauważyłem że jak łącze się przez VPN  z adresem polskim to nie mam problemu z filmami, ale jak wyłączę VPN, a mieszkam w UK to nie chce znajdować nic, nawet te filmy które wcześniej odtwarzałem. Nie działają mi też zakładki na górze: film, seriale telewizja i ulubione, ale to pewnie chwila i się rozrusza.
Super sprawa @Piratex !

tych zakładek nie ma - film, seriale telewizja i ulubione - telewizja będzie dodana w wersji 1.3 - co do VPN to jest on wymagany, mój brat ma to samo, a mieszka we francji

Podziękowali: arkady1964, BartoszekByku
Możesz podać link do wersji 1.2?

Pozdrawiam
(27-05-2025, 08:42 AM)arkady1964 napisał(a): Możesz podać link do wersji 1.2?

Pozdrawiam

nie ma jeszcze - 1.3 pomyliło mi się z 1.2 Big Grin

Podziękowali: arkady1964
@Piratex, rozumiem, ale gdzie jest podany link do wersji 1.2?

Pozdrawiam
JEST TA 1.2 GDZIEŚ?
REKLAMA:

(08-06-2025, 08:27 AM)subzero88 napisał(a): JEST TA 1.2 GDZIEŚ?

Ty się nie interesuj wyimaginowaną wersją, tylko korzystaj ofertowo ze wskazanej gratisowo "reklamy" najlepszych noclegów przy morzu.

[Obrazek: 768.jpg]

Podziękowali: Toov, arkady1964, gzenio22
2
2
1
1
(08-06-2025, 10:20 AM)Łonogrzmot napisał(a):
(08-06-2025, 08:27 AM)subzero88 napisał(a): JEST TA 1.2 GDZIEŚ?

Ty się nie interesuj wyimaginowaną wersją, tylko korzystaj ofertowo ze wskazanej gratisowo "reklamy" najlepszych noclegów przy morzu.

[Obrazek: 768.jpg]

PRZECIEŻ TO DZIADOSTWO NIE DZIAŁA. CHŁAM Z OBRAZKAMI NOWOŚCI .
A nocleg w Rowach zamówiłeś? Bez tego nie działa Wink

Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
@Tomek to prawda, tam dostaje się specjalny kod uwierzytelniający który pozwala kopać rowy, aby pociągnąć kabel do odbierania filmów i seriali Smile filman.cc też już jakoś nie działa Tongue

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości