Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Trochę zmian się nazbierało.
Jeśli ktoś korzysta z tej "linii", to mogą mu się przydać.
Muszę się zebrać i jej opisać dla porządku.

Co do Filman_API, to rzeczywiście, od 2 dni chyba, jest jakiś błąd. Ten serwis ma często problemy ze stabilnością. Także nie wiem, czy to już koniec, czy ogarnie się za kilka dni.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć. Mam prośbę, możecie sprawdzić czy działa Wam serial SEAL Team sezon 6, odcinki od 5 w górę? Znajduje 12 źródeł ale żadne z nich nie działa, pojawia się urlopen er i http error.
Dzięki
Odpowiedz
U mnie to samo. Brak dostępnych źródeł.
Odpowiedz
@Punk3r

Z darmowych to znajduje tylko z serwisu IITV, ale nic nie działa, albo z Zeriona.
Tylko z Zerionem jest taki problem, że często jest pojawia się Cloudflare lub Captcha.
W logach zobaczyłem wpis: response_json={'err': False, 'data': {'captcha': True}} !
Przeszedłem na stronę do przeglądarki, znalazłem dany odcinek, wybrałem źródło, pojawiło się okienko z Cloudflare, poczekałem, dałem ptaszka, że jestem człowiekiem i zaraz po tym wybrałem to samo źródło w Kodi i odpaliło.

Z płatnych to TB7 oraz pewnie Rapideo.

Podziękowali: Punk3r
Odpowiedz
Seal Team S06 (żródła filman testowane):
- E05 - 14 źródeł - vid-guard i voe działa
- E06 - 14 żródeł - vid-guard i voe działa
- E07 - 15 żródeł - streamtape, vid-guard i voe działa
Dalej pewnie jest tak samo, więc...

PS. Jakby co, to jeszcze nie instalowałem najnowszej wersji z dzisiaj, ale pod tym względem raczej nic się nie zmieniło.

Odpowiedz
Jak nie włączy się u nich zabezpieczenie typu CF czy Captcha, to tak.
U mnie też za pierwszym razem kilka źródeł załapało, już chciałem nawet na forum pisać, ale potem przestało.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ale mam pytanie jak wyjdzie już stabilna wersja ff 3 to będą działały fanfilmy od tele i gpt ja na razie dałem do analizy ff3 dla gpt.
Odpowiedz
(30-07-2025, 04:09 AM)Jmno napisał(a): Ale mam pytanie jak wyjdzie już stabilna wersja ff 3 to będą działały fanfilmy od tele i gpt ja na razie dałem do analizy ff3 dla gpt.
Dostałeś u siebie informację na ten temat. Będzie działać wszystko jeśli nie będzie używać id plugin.video.fanfilm, lub jeśli nie zainstalujesz fanfilm z oficjalnego repozytorium - wtedy jeśli nie będą zmienione ID modów, zostaną one nadpisane.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(29-07-2025, 07:58 PM)Croton napisał(a): U mnie to samo. Brak dostępnych źródeł.
Dzięki za sprawdzenie Smile

(29-07-2025, 09:05 PM)tele napisał(a): @Punk3r

Z darmowych to znajduje tylko z serwisu IITV, ale nic nie działa, albo z Zeriona.
Tylko z Zerionem jest taki problem, że często jest pojawia się Cloudflare lub Captcha.
W logach zobaczyłem wpis: response_json={'err': False, 'data': {'captcha': True}} !
Przeszedłem na stronę do przeglądarki, znalazłem dany odcinek, wybrałem źródło, pojawiło się okienko z Cloudflare, poczekałem, dałem ptaszka, że jestem człowiekiem i zaraz po tym wybrałem to samo źródło w Kodi i odpaliło.

Z płatnych to TB7 oraz pewnie Rapideo.
Dzięki. Fanfilm śmiga na TV dlatego mam problem żeby przechodzić na strony. Muszę pomyśleć nad TB7
Odpowiedz
(30-07-2025, 05:11 PM)Punk3r napisał(a): Dzięki. Fanfilm śmiga na TV dlatego mam problem żeby przechodzić na strony. Muszę pomyśleć nad TB7

Na pewno to nie jest super komfortowe, ale przecież możesz też wykorzystać smartfona - dzisiaj zawsze go mamy pod ręką prawie. A to i tak dobrze, że jest w ogóle taka możliwość odpalenia źródła, bo nie wszędzie tak się da obejść takie zabezpieczenia.

Zachęcam także, przynajmniej do spróbowania, jakiegoś serwisu premium. Właśnie na początek polecam tb7.
za około 35 zł można kupić dostęp na ponad pół roku (coś około 180-200 dni). Limit to 30 GB na dobę.
Jak to będzie za mało, to xt7 - limit 60 lub 80 GB na dobę.
Potem polecam Rapideo/Nopremium/Twójlimit - dużo więcej serwerów mają w ofercie.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości