Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@burza501
Tu wklej, jest to w tej instrukcji. Naprawdę łatwa sprawa. Dasz radę - wierzę w Ciebie.
Odpowiedz
REKLAMA:

A może brakuje ci wolnego miejsca na dysku?

Wysłane z mojego SM-A125F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Też tak może być.
Dużo może być przyczyn.
Dlatego bez logu się nie obejdzie.
Odpowiedz
(14-08-2025, 09:29 AM)yus1 napisał(a): A może  brakuje ci wolnego miejsca na dysku?

Wysłane z mojego SM-A125F przy użyciu Tapatalka
Miejsca jest wystarczająco, mało tego próbowałem na 3 urządzeniach na których mam Kodiego i na każdym to samo jakby było to powiązane z samą witryną tb7...jestem w trakcie ogarniania logów i wiem, że nie wolno wklejać screenów ale tam jest tego tyle że żeby to przypisać bez błędów to będą wieki....
Odpowiedz
(14-08-2025, 10:18 AM)burza501 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Nie trzeba nic przepisywać, tylko zaznaczyć wybrany obszar zrzutu ekranu.

Na forum Kodi proponują, nie publikowania (wklejania) logów na forum. Zamiast tego użycie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Ludzie, przecież niczego nie przepisujemy z logów, tylko co najwyżej adres jaki się wygenerował.

[Obrazek: 2Bl4fWkl.jpeg]
3
1
Odpowiedz
REKLAMA:

A ja czekam z nadzieją że przepisze...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
3
1
Odpowiedz
Gęsim piórem pisany, na czerpanym papierze... wysłany pocztą, w kopercie stemplowanej w wosku, pieczęcią rodową. Wink
1
Odpowiedz
[Obrazek: hr6hJvDl.jpeg]
(14-08-2025, 10:41 AM)tele napisał(a): Ludzie, przecież niczego nie przepisujemy z logów, tylko co najwyżej adres jaki się wygenerował.

[Obrazek: 2Bl4fWkl.jpeg]
Niestety nie mam opcji upload...
Odpowiedz
A czemu używasz log viewer a nie [Obrazek: hWzzGsCl.png]

Kodi Logfile Uploader? Po co pisałem tę instrukcję?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 5 gości