Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(15-08-2025, 08:12 AM)burza501 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

PS. po wyłączeniu cache - źródła są widoczne
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@burza501
A jak tam Pobieranie teraz idzie?
Odpowiedz
(15-08-2025, 10:16 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Nie da się pobrać ze wszystkich źródeł.
I akurat ten co wybrałeś należy do takich.
Zgodnie z komunikatem:
Cytat:pobieranie takich typów (m3u8) nie jest obecnie zaimplementowane

Ale ważne, aby inne działały i nie przerywało w trakcie.
Odpowiedz
(15-08-2025, 10:34 AM)tele napisał(a): Nie da się pobrać ze wszystkich źródeł.
I akurat ten co wybrałeś należy do takich.
Zgodnie z komunikatem:
Cytat:pobieranie takich typów (m3u8) nie jest obecnie zaimplementowane

Ale ważne, aby inne działały i nie przerywało w trakcie.
[Obrazek: WnEcARSl.jpeg]

Zauważyłem jednak , że z menu kontekstowego zniknęła opcja usuń co widać na załączonym zdjęciu, pierdoła bo mogę sobie usunąć lokalnie, ale jednak. Mówiłem już, że jestem drobiazgowy? Smile

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(15-08-2025, 10:52 AM)burza501 napisał(a): Zauważyłem jednak , że z menu kontekstowego zniknęła opcja usuń co widać na załączonym zdjęciu, pierdoła bo mogę sobie usunąć lokalnie, ale jednak. Mówiłem już, że jestem drobiazgowy? Smile

Bo dla odcinków nie ma ona teraz sensu.
Dlatego że w zakładce "Ostatnio oglądane" pokazują się nie odcinki, tylko seriale.
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-08-2025, 12:18 PM)tele napisał(a):
(15-08-2025, 10:52 AM)burza501 napisał(a): Zauważyłem jednak , że z menu kontekstowego zniknęła opcja usuń co widać na załączonym zdjęciu, pierdoła bo mogę sobie usunąć lokalnie, ale jednak. Mówiłem już, że jestem drobiazgowy? Smile

Bo dla odcinków nie ma ona teraz sensu.
Dlatego że w zakładce "Ostatnio oglądane" pokazują się nie odcinki, tylko seriale.
Chyba źle się zrozumieliśmy...chodzi mi o materiały które są pobrane, wcześniej była opcja usuń i usuwało z dysku żeby nie zajmowało miejsca teraz w pobranych nie ma opcji usuń.
1
Odpowiedz
@burza501

A sprawdź, czy masz włączoną opcję pozwalającą na kasowanie

[Obrazek: Jzc33ccl.jpeg]

To takie zabezpieczenie, jakby ktoś sobie nie życzył.

[Obrazek: uCVVunIl.jpeg]
Odpowiedz
(15-08-2025, 02:10 PM)tele napisał(a): @burza501

A sprawdź, czy masz włączoną opcję pozwalającą na kasowanie

[Obrazek: Jzc33ccl.jpeg]

To takie zabezpieczenie, jakby ktoś sobie nie życzył.

[Obrazek: uCVVunIl.jpeg]
Mam włączone, teraz jak zwróciłem uwagę na Twoje screeny to faktycznie jak wyszukamy film i na pobranym wykonam operacje to faktycznie jest taka opcja ale wcześniej była ta opcja bezpośrednio w sekcji pobrane i ja tam próbowałem.
Odpowiedz
@burza501 
A tam to chyba Kodi zarządza i też trzeba włączyć w ustawieniach Kodi możliwość usuwania plików.

[Obrazek: 2w8F4bIl.jpeg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości