Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Tak, do tego serwisu jest potrzebne.

Najlepiej z narzędzi deweloperskich przeglądarki (nie da się poprzez wpisanie komendy).

[Obrazek: grlEs4al.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

[Obrazek: VvMLfWzl.jpeg]
Niestety u mnie takie ciasteczko się nie pojawia. Metoda "Inspektor" na androidzie.
Odpowiedz
Hmm, na Androidzie to nie tak prosto.
A nie masz w domu jakiegoś laptopa?
To ciasteczko ma specjalna flagę, co czyni je niedostępnym dla standardowych poleceń JavaScript, dlatego najlepiej jak przeglądarka je pokaże.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(16-08-2025, 02:17 PM)burza501 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Cookie Quick Manager - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Wydaje mi się, że pierwszy z nich będzie łatwiejszy w obsłudze.
Odpowiedz
Zaś dla chrome na kompie:
Cookie-editor: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
[Obrazek: fNHYPQ5l.jpeg]
Właśnie wrzuciłem na pokład ale również nie wyświetla tego ciastka.
Odpowiedz
REKLAMA:

Dziwne.
A nie masz go gdzieś dalej (może trzeba przewinąć, bo się gdzieś na dole ukryło), bo jakoś sproro wpisów do rozwinięcia widzę.
U mnie się tylko ten "cf" wyświetla (screen, po rozwinięciu wpisu), z tym że ja to dopiero dziś sprawdziłem dla tej witryny.
[Obrazek: xJ2UCmhl.jpeg]

Może "czyszczenie" danych dla tej witryny pomoże.
Odpowiedz
Cytat:Zaś dla chrome na kompie:
Cookie-editor: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Na kompie to wystarczy klawisz F12 nacisnąć w przeglądarce i nie trzeba żadnych dodatków.
Odpowiedz
Wiem - ale laikowi będzie łatwiej przefiltrować niż szukać w narzędziach.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
(16-08-2025, 02:32 PM)tele napisał(a): Hmm, na Androidzie to nie tak prosto.
A nie masz w domu jakiegoś laptopa?
To ciasteczko ma specjalna flagę, co czyni je niedostępnym dla standardowych poleceń JavaScript, dlatego najlepiej jak przeglądarka je pokaże.
Myślałem, że musi być to skopiowane z urządzenia na którym się będzie korzystać, ale już wiem, że nie musi. Zrobiłem jak zaleciłem i skopiowałem agenta i ciasteczko z komputera jednak tak czy siak nie znajduje mi źródeł z CDA HD. Olać to są inne źródła które działają Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 3 gości