Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Koledzy pytanko, bo usunąłem i zainstalowałem na nowo Kodi, zainstalowałem Fanfilm beta i chce zainstalować ta skórkę i wyskakuje komunikat "zależności od plugin video.thrmoviedbh.helper w wersji 5.5.11 nie mogą zostać spelnione" Co tu skopalem już na początku ??
Odpowiedz
REKLAMA:

Przeczytaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: ManyPL, arkady1964
1
Odpowiedz
@DenDy od kilku ostatnich aktualizacji zniknęło rozszerzone info z OSD. Prawdopodobnie przyczyną jest TMDB Helper, bo na starszej wersji tego dodatku 5.4.16 i skórce v1.0.32 wszystko śmiga jak powinno.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
To nic na to nie poradzę. Jurial przerabia tego tmdbhelpera mocno, co chwilę coś się kiełbasi, potem naprawia.
Nie wiem czy przywróci taką funkcjonalność, pozostaje czekać i obserwować.

//edit
chociaż u mnie nadal działa rozszerzone info

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz
Heart 
Nie wiem dlaczego, ale jak nie mam autoryzacji w Trakt.tv, to w FF też mi działa.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@DenDy  napisz na jakiej śmigasz wersji TmdbHelpera.
Odpowiedz
REKLAMA:

Wersja 6.9.23.
Tobie kompletnie okno się nie otwiera, czy po prostu brakuje tam informacji?
Odpowiedz
Na najnowszej wersji helpera i skórki okno w ogóle się nie otwiera. Wcześniej otwierało się ale brakowało obsady. U mnie działa prawidłowo na tych wersjach co wcześniej pisałem.
Odpowiedz
Dziwne, bo u mnie normalnie otwiera, zarówno z biblioteki jak i z fanfilma (beta).
To, że tam brakuje obsady to wiem, ale obsadę teraz można wyświetlić wciskając strzałkę w dół po wywołaniu OSD.

Podziękowali: leszekgd
1
1
Odpowiedz
Heart 
U mnie też działa w FF tzw. szybki dostęp do obsady w OSD. 

1. Aktywowane w czasie pauzy w OSD przez naciśnięcie strzałka/kursor w dół po wysunięciu paska postępu filmu. 

2. Natomiast następne tj. drugie naciśnięcie strzałka/kursor w dół pokazuje/wyświetla wszystkie dostępne odcinki serialu, informacja jest dostępna w trakcie oglądania serialu  Smile .

3. Kolejne kliknięcie strzałka/kursor w dół powrót do OSD.

Pozdrawiam

Podziękowali: leszekgd
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości