|
TVP Sport Online (Transmisje)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
REKLAMA:
@azman stawiasz browara ? wiadomo że się należy ..
PS: Eurosport Extra jeśli dobrze rozumiem masz z player.pl ? nie chce wyjść na marudę bo gęba się cieszy ..że jest ale Eurosport Extra raczej by musiał być z HBO Max bo od tego roku przykład Speedway transmisje tylko na HBO Max i na player.pl tego wydarzenia nie będzie jednak musiało by być z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , no i w player harmonogram wydarzeń są również kanały Eurosport 1 i 2 i automatycznie pobierasz i dla tych kanałów i dlatego na przykład Niedziela 4:56 masz Vuelta , a jednak Eurosport extra z HBO max to tylko transmisje live i Vuelat jest 14:45
31-08-2025, 03:14 PM
@Max1000
Jakoś mi to nie pasuje, albo ja gdzieś popełniłem błąd i zaciągam nie te dane. Porównaj sobie dane z obu źródeł. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. oraz dane z harmonogramu ze strony By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Oba pliki wygenerowane w tym samym czasie.
31-08-2025, 04:05 PM
@azman jak już pisałem player w tej rozpisce ma rownież kanały eurosport 1 i Eurosport 2 gdzie na hbo ma ich niema a player wprowadza Cię w bład bo te kanaly Eurosport 1 i Eurosport 2 nie jest oznaczone ze to te kanały i jak patrzysz to widzisz transmisje ,ale jak powiedzialem hbo max niema tych kanłow jest tylko rozpiska dla tych dodatkowych kanałów
Ok chyba załapałem
Popatrz na to. Poszedłem po bandzie ramówka na cały miesiąc ![]()
@Max1000 Masz namiar na ramówkę dla tych waszych kanałów Dazn Event? czy to będzie pasować By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Podziękowali: Max1000
31-08-2025, 06:58 PM
O ja pier.... Ktoś tu się nieźle rozbrykał
REKLAMA:
31-08-2025, 07:39 PM
31-08-2025, 08:29 PM
No to brawo! Jeszcze trochę i olejesz WG++ płatne z ograniczeniami i wrócisz do ostatniej prawdziwe wolnej wersji. Szacun, bierzesz się także za strasznie niszowe strony. Najbardziej podobał mi się czas reakcji na Polsat i ich zmiany. Nie sprawdzałem, ale pewnie nie ma nic 0 poprawek na oficjalnym WG++
Do zapoznania się takie wstępne bo klucz sesji ciężko pozyskać z automatu i muszę ręcznie go wklepywać.
I co tam z tym wszystkim robimy i które dane są przydatne najbardziej 1 TVP Sport Transmisje - chyba jest ok, gotowe do publikacji 2. Eurosport Extra - wersja z Player i wersja z HBO, którą wybieramy? obie gotowe do publikacji. 3 Dazn Events - do sprawdzenia i jak coś to gotowe do publikacji Zostaje Eleven, tylko gdzie znajdę jakiś rozkład jazdy? tego załącznika niżej nie mogę usunąć
01-09-2025, 12:07 AM
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości

![[Obrazek: omtJJo0.png]](https://i.imgur.com/omtJJo0.png)