Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
(01-09-2025, 01:10 PM)azman napisał(a): Wszystko już leży na topolowa4, możesz zacząć zabawę Smile
Cyklicznie wrzucam o 7:30

[Obrazek: KqeVBSJ.png]
No jak spakowane kiedy na zdjęciu widać ewidentnie rozszerzenie .xml Czyli czyste. Nie ma tu xz ani gz . No i tak mam trochę fazkę bo jestem na urlopie i sobie pozwalam Wink
Odpowiedz
REKLAMA:

Faktycznie mogło wprowadzić Cię w błąd a tym bardziej na fazie Smile
Tu ludzie po nocach EPG grabują a ty się byczysz.
Zaraz Maxa wywołam że jeszcze nie ma w PX tych danych i będzie ci suszył głowę.

A teraz serio
Udanego urlopu życzę.
Odpowiedz
Chyba skumałem. To są tylko nazwy. Brak rozszerzenia nie zostało włączone u Ciebie w sys. A ja debil odczytałem nazwę.xml że to prawidłowe. Oszukałeś mię. Uruchom w sys pokazuj rozszerzenie i ftp nie pozwoli się pomylić :
Dobra już naprawiam chybaaa.... Smile.........
To będzie trzeba kiedyś wykasować hehe ...
Odpowiedz
@sky02 żebyś się nie nudził na tym urlopie Smile

Dane z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

ViaplayOnline.xml
Rodzaj pliku: .xml
Ilośc pobrań: 5
Rozmiar: 271.41 KB

@Max1000
Zweryfikujcie te wszystkie dane czy zgadzają się godzinowo i czy wydarzenia pasują do tego co aktualnie pali na ekranie.
Mamy chyba wszystko z tego czego brakowało.

1. Eurosport Extra
2. Dazn Events
3. Eleven Online
4. TVP Sport Transmisje
5. Viaplay Online
Odpowiedz
[Obrazek: LSuAH3Zl.jpeg]

@azman  Dziś  wszedłem po urlopie  i  zatkało  mnie ,  nie wiem  co  napisach  co  się    tu  odwaliło    kilka  dni  mnie  nie  było a  tu  takie  cuda  ,  ale nie byłbym  sobą jakbym  nie  pomarudził  Smile  a  tak na  poważnie jest  super  ale Eleven  online  tu  problem będziesz chyba  miał  chociaż  patrząc  co za cuda  stworzyłeś  ale  chodzi  oto  strona By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.    to epg  tylko  dla  kanałów głównych  eleven sports 1-2-3-4  a  dla  kanałów  eleven  online  strony  z  epg niema  jedynie  jak  są  transmisje  na tych  kanałach  online  to  strona  główna    By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.    i  tu    się pojawiają  pod  Grafiką  i  tam  są  podane transmisje    teraz  grają  reprezentacje  więc  transmisji  niema  ,    ale  transmisje  sa  zawsze  w  weekendy  od  piątku  do niedzieli  i niestety  eleven  dopiero  w  dniu  pierwszej  transmisji    wystawia  ta  rozpiskę  wiec  przewaga  to  piatek  rano  ..Na  koniec  pięknie  dziękuję  za  pracę świetna  robota  wyręczyłeś  mnie  przedtem  ręcznie  wszystko robiłem
Odpowiedz
Wszystko siedzi w API Eleven trzeba tylko głęboko zanurkować.

Zobaczymy czy skrypt zadziała jak już się coś na tej stronie pojawi czyli ten row Eleven Online czy jak tam go zwą.
Odpowiedz
REKLAMA:

(05-09-2025, 06:45 PM)azman napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.\

na stronie pojawiło się transmisja online to F1 info abyś mógł sprawdzić

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.=

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.=
Odpowiedz
W zależności o której oni to tam wstawili to powinno się pobrać.
Skrypt wykonuje się z automatu o 7:00 a 0 7:30 całe moje EPG ląduje na serwerze gotowe do pobierania.

Edit
To się z samego rana pobrało

<tv generator-info-name="Python EPG Downloader by azman">
  <channel id="ElevenOnline.pl">
    <display-name lang="pl">Eleven Online</display-name>
  </channel>
  <programme start="20250906155500 +0200" stop="20250906171500 +0200" channel="ElevenOnline.pl">
    <title lang="pl">F1 GP Włoch: kwalifikacje</title>
    <sub-title lang="pl">Autodromo Nazionale di Monza</sub-title>
  </programme>
  <programme start="20250907145500 +0200" stop="20250907170000 +0200" channel="ElevenOnline.pl">
    <title lang="pl">F1 GP Włoch: wyścig</title>
    <sub-title lang="pl">Autodromo Nazionale di Monza</sub-title>
  </programme>
</tv>
Odpowiedz
@azman ok to jest to i u mnie również po aktualizacji się pojawiło

@azman emocje.tv By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ,pracują nad tym a w miedzy czasie zobaczysz czy również by można zrobić epg
Odpowiedz
Spojrzę na te emocje w ten weekend

Przejrzałem teraz to co mi dziś Kodi wypluło i brakuje wam:
1+1 HD
Comedy Universe HD
Quadro 4K
Lubuska TV Horyzont
Rakuten TV
4ever Music
Music Box Classic
EU Music HD
PPV Event Fight 1
PPV Event Fight 2
RMC Sport 1-4
TSN 1-4

Ode mnie możecie pobrać:

Comedy Universe HD
Quadro 4K
Lubuska TV Horyzont
Rakuten TV
4ever Music
TSN 1-4

Quadro 4K i 4ever Music przy pobieraniu to wam jeszcze z cyrlicy na polski w locie tłumaczę.
Ale nie widzę tego w Kodi. Nie wiem mam sobie to odpuścić ?

Właśnie skończyłem uaktualniać grabowanie dla Sweet i teraz zasysam wszystko co jest dla tych darmowych kanałów.

@Max1000
Daj namiary na
PPV Event Fight 1
PPV Event Fight 2
RMC Sport 1-4

Skąd to jest pobierane i czy znajdę tam jakieś dane o transmitowanych wydarzeniach?

-------------------------
Edit

Do sprawdzenia

EmocjeTV.xml
Rodzaj pliku: .xml
Ilośc pobrań: 2
Rozmiar: 1.73 KB
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości