01-09-2025, 03:06 PM
|
TVP Sport Online (Transmisje)
|
||||||||||||||||||||
|
REKLAMA:
01-09-2025, 03:14 PM
Faktycznie mogło wprowadzić Cię w błąd a tym bardziej na fazie
![]() Tu ludzie po nocach EPG grabują a ty się byczysz. Zaraz Maxa wywołam że jeszcze nie ma w PX tych danych i będzie ci suszył głowę. A teraz serio Udanego urlopu życzę.
Chyba skumałem. To są tylko nazwy. Brak rozszerzenia nie zostało włączone u Ciebie w sys. A ja debil odczytałem nazwę.xml że to prawidłowe. Oszukałeś mię. Uruchom w sys pokazuj rozszerzenie i ftp nie pozwoli się pomylić :
Dobra już naprawiam chybaaa.... .........To będzie trzeba kiedyś wykasować hehe ...
@sky02 żebyś się nie nudził na tym urlopie
![]() Dane z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Max1000 Zweryfikujcie te wszystkie dane czy zgadzają się godzinowo i czy wydarzenia pasują do tego co aktualnie pali na ekranie. Mamy chyba wszystko z tego czego brakowało. 1. Eurosport Extra 2. Dazn Events 3. Eleven Online 4. TVP Sport Transmisje 5. Viaplay Online ![]() @azman Dziś wszedłem po urlopie i zatkało mnie , nie wiem co napisach co się tu odwaliło kilka dni mnie nie było a tu takie cuda , ale nie byłbym sobą jakbym nie pomarudził a tak na poważnie jest super ale Eleven online tu problem będziesz chyba miał chociaż patrząc co za cuda stworzyłeś ale chodzi oto strona By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to epg tylko dla kanałów głównych eleven sports 1-2-3-4 a dla kanałów eleven online strony z epg niema jedynie jak są transmisje na tych kanałach online to strona główna By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i tu się pojawiają pod Grafiką i tam są podane transmisje teraz grają reprezentacje więc transmisji niema , ale transmisje sa zawsze w weekendy od piątku do niedzieli i niestety eleven dopiero w dniu pierwszej transmisji wystawia ta rozpiskę wiec przewaga to piatek rano ..Na koniec pięknie dziękuję za pracę świetna robota wyręczyłeś mnie przedtem ręcznie wszystko robiłem
05-09-2025, 06:45 PM
Wszystko siedzi w API Eleven trzeba tylko głęboko zanurkować.
Zobaczymy czy skrypt zadziała jak już się coś na tej stronie pojawi czyli ten row Eleven Online czy jak tam go zwą. REKLAMA:
(05-09-2025, 06:45 PM)azman napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.\
W zależności o której oni to tam wstawili to powinno się pobrać.
Skrypt wykonuje się z automatu o 7:00 a 0 7:30 całe moje EPG ląduje na serwerze gotowe do pobierania. Edit To się z samego rana pobrało
@azman ok to jest to i u mnie również po aktualizacji się pojawiło
@azman emocje.tv By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ,pracują nad tym a w miedzy czasie zobaczysz czy również by można zrobić epg
Spojrzę na te emocje w ten weekend
Przejrzałem teraz to co mi dziś Kodi wypluło i brakuje wam: 1+1 HD Comedy Universe HD Quadro 4K Lubuska TV Horyzont Rakuten TV 4ever Music Music Box Classic EU Music HD PPV Event Fight 1 PPV Event Fight 2 RMC Sport 1-4 TSN 1-4 Ode mnie możecie pobrać: Comedy Universe HD Quadro 4K Lubuska TV Horyzont Rakuten TV 4ever Music TSN 1-4 Quadro 4K i 4ever Music przy pobieraniu to wam jeszcze z cyrlicy na polski w locie tłumaczę. Ale nie widzę tego w Kodi. Nie wiem mam sobie to odpuścić ? Właśnie skończyłem uaktualniać grabowanie dla Sweet i teraz zasysam wszystko co jest dla tych darmowych kanałów. @Max1000 Daj namiary na PPV Event Fight 1 PPV Event Fight 2 RMC Sport 1-4 Skąd to jest pobierane i czy znajdę tam jakieś dane o transmitowanych wydarzeniach? ------------------------- Edit Do sprawdzenia
| ||||||||||||||||||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
||||||||||||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

![[Obrazek: KqeVBSJ.png]](https://i.imgur.com/KqeVBSJ.png)

![[Obrazek: LSuAH3Zl.jpeg]](https://i.imgur.com/LSuAH3Zl.jpeg)