Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
O kurde kurde od dziś działa filman_api jupiii przez całe wakacje chyba nie działał
Odpowiedz
REKLAMA:

Faktycznie.
A już wszyscy krzyżyk postawili.

Ale w niektórych sieciach, przy próbie odtworzenia, wyświetlać się może coś takiego (oczywiście po przekopiowaniu adresu do przeglądarki):
[Obrazek: n9B6BA8l.jpeg]

Rozwiązanie, to zmienić DNSy na inne.
Odpowiedz
@tele

Tu zmiana DNS-ów nic nie da. Trzeba w panelu ustawień Cybertarczy odblokować domenę.
Odpowiedz
Witam, działa wam zakładka Dziś w TV? Bo u mnie nie wyświetla konkretnie nic pusta strona.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(01-09-2025, 04:41 PM)deco164 napisał(a): Witam, działa wam zakładka Dziś w TV? Bo u mnie nie wyświetla konkretnie nic pusta strona.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
U mnie również ta zakładka dziś nie działa
Odpowiedz
Potwierdzam, że choć nie korzystam, to u mnie też nie działa.
Odpowiedz
REKLAMA:

(01-09-2025, 04:40 PM)pcela napisał(a): Tu zmiana DNS-ów nic nie da. Trzeba w panelu ustawień Cybertarczy odblokować domenę.

Jak zmieniłem na 1.1.1.1 oraz 8.8.8.8 to pomogło.

Nawet nie wiem, że jest jakiś panel do Cybertarczy.
Nie mam internetu bezpośrednio od Orange, ta moja firma nazywa się Telestrada, ale to po linii Orange (w ramach BSA to się chyba nazywa). Ciekawe, jak to w takim wypadku się odbywa. A może wystarczy do tej Cybertarczy zalogować się danymi z modemu z routera?

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Cybertarcza działa na DNS-ach pomarańczowego, więc zmiana na inne, pewnie "odpina" od tej całej tarczy.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
[Obrazek: AENiqWJl.jpeg]

W sumie to też jestem ciekaw, jak to jest z tą usługą, kiedy to klient innego operatora ma tą cybertarczę...
W orange, do utawień tarczy, po prostu logujesz się danymi konta (email i hasło), tak jak normalnie na stronie głównej "pomarańczy".

Ale tu, może operator zawarł jakieś info w umowie, że "w ramach usługi klient otrzymuje usługę cybertarcza orange, do ustawień której może się zalogować z pomocą konta klienta/indywidualnych danych logowania utworzonych przez naszą firmę: tu dane logowania". Bo teraz takie pytanie "nachodzi", co jeśli klient nie chce tej całej tarczy od operatora-pośrednika i wolałby ją wyłączyć...

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Ciekawy jest powód tej blokady. Zmiana DNS faktycznie pomaga.
[Obrazek: xTABGusl.png]
Odpowiedz
@tele

To zgłoś to do swojego dostawy. Cybertarcza to usługa przeznaczona wyłącznie dla klientów bezpośrednich Orange i jest dodatkowo płatna.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości