Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Zaluknijcc - wróciło, CDAHD działa (konieczna częsta aktualizacja ciasteczka), Filman_API też działa (bez komplikacji) choć dla Predator Prey - odtwarza film PREY z Netflix (taka ciekawostka), ale dla Wednesday np S2E1 już ok. Dziś w TV - filmy - pusto, Dziś nadawane - seriale działa.
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie odtwarza z Netfliksa tylko materiał jest zgrany z Netfliksa. Ale faktycznie źle wyszukuje - do poprawy.
A "Dziś w TV" już mam naprawioną wersję - jeszcze kilka testów i będę mógł udostępnić.
Odpowiedz
(03-09-2025, 04:29 PM)tele napisał(a): Nie odtwarza z Netfliksa tylko materiał jest zgrany z Netfliksa. Ale faktycznie źle wyszukuje - do poprawy.
A "Dziś w TV" już mam naprawioną wersję - jeszcze kilka testów i będę mógł udostępnić.
Coś chyba w ogóle siada ... choć nie jestem w stanie wrzucić obecnie kodi log... ale padają seriale - sezony , wygląda to tak samo jak w przypadku "dziś w tv"... O ile to nie u mnie coś ..

Ok małe sprostowanie... to chyba jakieś problemy z trakt / api trakt... zgaduję. Jak wejde w ten sam serial z poziomu np Najpopularniejsze na TMDB - to o dziwo wszystko działa, ale jak wejdę normalnie już nie znajduje nic po wejściu w sezon ( nic patrz listy odcinków etc ) .
Odpowiedz
Zauważyliście że filmy które mają fhd i lektor nie mają, dźwięku? Mam, tak np z, filmem F1:Film. Gdy wybiorę 1 opcje tzn fhd lektor z, obejrzyj to brak, dźwięku.
Gdy wybieram wersję 720p z lektorem wtesy dźwięk bez problemu jest
Odpowiedz
@Adek89
Ktoś już podobny problem zgłaszał nie tak dawno.
Z tego co pamiętam, spróbuj wybrać dla danego źródła odtwarzanie albo z ISA albo bez ISA (InputStreamAdaptive) i zobacz, czy będzie różnica.

(04-09-2025, 01:55 PM)LukasS napisał(a): ...ale jak wejdę normalnie już nie znajduje nic po wejściu w sezon ( nic patrz listy odcinków etc ) .

Podaj przykład serialu (tytuł), aby można było sprawdzić.
Odpowiedz
(04-09-2025, 03:02 PM)tele napisał(a): @Adek89
Ktoś już podobny problem zgłaszał nie tak dawno.
Z tego co pamiętam, spróbuj wybrać dla danego źródła odtwarzanie albo z ISA albo bez ISA (InputStreamAdaptive) i zobacz, czy będzie różnica.

.
Dany film po wył tej opcji ( była wl) owy film wywala, kodi. Inne filmy się wl nie chca tak, samo, wl np mission imposible najnowsze.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ja kiedyś o tym wspominałem, że czasami źródła są bez głosu i wtedy faktycznie pomaga włączenie przez ISA tylko wtedy odradzam przewijanie lub pauzowanie bo wywala i trzeba oglądać od początku. Bynajmniej u mnie tak jest na każdym urządzeniu jakim włącze.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(03-09-2025, 04:29 PM)tele napisał(a): Nie odtwarza z Netfliksa tylko materiał jest zgrany z Netfliksa. Ale faktycznie źle wyszukuje - do poprawy.

Nie chodzi mi oczywiście że strumieniuje z Netflixa, tylko że film który wyszukuje to Prey z wytwórni Netflixa, na tej samej zasadzie Predator: Prey jest Disney+ Smile
Odpowiedz
Vinci 2 - TB7 TWOJPLIK 1080p TS/MD - u mnie nie działa - słychać dźwięk ale obraz to statyczne foto z filmu, a jak u Was? Wygląda jakby jakiś problem KODI bo niebielskie koła kręcą się jakby ciągle coś było doczytywane.
Odpowiedz
(05-09-2025, 06:17 PM)artmiecz napisał(a): Vinci 2 - TB7 TWOJPLIK 1080p TS/MD - u mnie nie działa - słychać dźwięk ale obraz to statyczne foto z filmu, a jak u Was? Wygląda jakby jakiś problem KODI bo niebielskie koła kręcą się jakby ciągle coś było doczytywane.
Potwierdzam, że u mnie to samo. Nawet ściągnąłem plik, żeby włączyć na kompie i też nic. Myślę, że cos nie tak z plikiem, albo jakiś FAKE bo w ścieżce dźwiękowa jest odgłos reklamy ze znanej stacji telewizyjnej ?
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 5 gości