(06-09-2025, 12:34 PM)azman napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. @sky02 może jak wroci to twoje pociagnie to przetłumaczone ,,1+1 HD tego niema ..TSN 1-4 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. @sky02 wstawił ma skad nie wiem Rakuten tv mi się swieci wiec jest , te kanały PPV Event Fight 1 i 2 to nazwa a tam plusx wstawia trasmisje ppv rózne ostatnio nic bo wszystko zablokowali ale to kanały na eventy ppv więc epg nie potrzebne bo nie wiadomo co bedzie RMC Sport 1-4 tu jest epg dla Rmc sport 1 a pozostałe to tylko jak sa dodatkowe wydarzenia i wtedy się pojawia na
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
te dwa są a 3 i 4 dopiero jak jest transmisja wiec @sky02 dla 3i4 przydzielił to od 2 aby nie było puste
|
TVP Sport Online (Transmisje)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
|
REKLAMA:
Tu jest coś srogo namieszane azman_PlusX.xml.
Chodzi oto, że brak ciągłości epg kanału w pliku. Przeskoki opisu 1 kanału nie do posklejania ![]() Graber waruje i na koniec nic nie wypluwa .No i ta strefa czasowa raz +0000 2 raz +0200 w jednym pliku. Kalkulator wariuje
I o to chodzi byście wyłapali co jest nie tak to popoprawiam.
A z tymi strefami czasowymi to trochę błądzę Za dużo już mam tych skryptów, czas je po kolei przejrzeć. PY sobie radzi a WG pewnie dostaje świra ![]() Podziękowali: sky02
06-09-2025, 03:03 PM
@azman jest dodany kanal Eurosport 4 K i epg dla tego kanału jest w języku czeskim mozna by to przetłumaczyć ? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@azman dałem 2 grabowaie o 11:30 Eleven Sports Online, by nie czekało całej doby. Jakie jeszcze kanały przydzielić by nie czekały do 8:00 dnia następnego? Które wpadają w ostatniej chwili, krótki czas reakcji i brak zapasu 3 dni?
Taka mała zmiana :$content = [System.IO.File]::ReadAllText($ConfigFile).Replace("http://www.webgrabplus.com","http://epg.ovh @sky02, @azman, @Max1000")
daj palec to całą rękę zapierdzielą
![]() @sky02 Trochę popoprawiałem czas w plikach z danymi Quadro i 4ever Music oraz Eurosport 4K dałem w osobnych plikach Na cuda nie liczcie to tylko Google Translator żadne tam AI. Tak sobie zważyłem te moje pliki z danymi i wyszło już 63,5 MB danych @Max1000 Posprawdzaj czy wszystko się zgadza
-------------------------------------- Edit @sky02 Jakie jeszcze kanały przydzielić by nie czekały do 8:00 dnia następnego? Które wpadają w ostatniej chwili, krótki czas reakcji i brak zapasu 3 dni? Jeśli już to najgorsze są te ze Sweet TV oraz wszystkie od ZPR Media Dziwi mnie to strasznie bo to pętelki materiałów z serwera i można by ułożyć playlistę na miesiąc ba nawet kwartał. Ja dla swoich kanałów FAST mam na 14 dni a mógłbym i na miesiąc I taki offtop Mam cały serial Niebezpieczna zatoka (Danger Bay) ot taka nostalgia Szukam narzędzia które mi przetłumaczy audio bo napisów nie mogę nigdzie znaleźć nawet en.Podziękowali: Max1000 REKLAMA:
Czym się przejmujesz u mnie to dopiero waga, a krzyczałem nie nie!!! tylko PL By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dobrze że sprzęty są wymieniane na coraz mądrzejsze. Jeszcze 6 lat temu takie epg uwaliło by sys . Teraz ok, więcej i więcej... @Max1000 sprawdź czy to jest ok. Jeśli ok to idzie w produkcję. @azman udostępnia ja to próbuję kleić, a jak coś się wypier... zgonimy na serwer ![]() Podziękowali: Max1000
@azman @sky02 Idealnie świetna robota .Dziękuję pięknie Panom .więc pędzę dalej co wymyślić
![]() @sky02 sweet tv zmien Świat Komedi na Comedy Universe dodaj Top Series .Proszę logo Top Series By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Max1000
A co z Kino Akcji, Thriller Time, Seriale Kryminalne i Panorama Kina - też będzie? O Smerfach 24/7 nie wspomnę ![]() EPG ostatnio dla wszystkich wymienionych i nie tylko dodałem można zasysać --------- Edit @sky02 Mam dziurę na RMC Sport 1-4. Masz dane dla nich czy szukać ? --------------------------------------- A tak się trochę pochwalę. Czy czegoś jeszcze nie mam? ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości