Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(01-09-2025, 04:41 PM)deco164 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
We wtyczce nic nie trzeba robić.

Przy okazji także poprawka dla filmu Predator, który źle był wyszukiwany w Filman_API (znanym jako Premium). 
Być może coś tam jeszcze względem ostatnio opublikowanej wersji, ale już nie pamiętam konkretnie.

Jak ktoś chce skorzystać, to proszę. Jest to wersja, której ja używam na swoich urządzeniach.
Ewentualnie zapraszam do dyskusji merytorycznej.

Podziękowali: servisco2, martairafal, arkady1964, sirtrusek, artmiecz, Toov, Piotr.W, LukasS, deco164, machinee, pershing318, viader80, kocur, thewizzo
3
2
1
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Dziś chciałem obejrzeć program Good Luck Guys Polska Fan Film znajduje ten program ale nie wyszukuje żadnych źródeł program jest dostępny na filman cc i wtyczka filman działa i wyszukuje żródła sprawdziłem to na również na Fan Film beta tam też nie wyszukuje żródeł.
Odpowiedz
@martairafal
Niezgodność tytułów.
Bo po co ktoś dopisał do tytułu "Good Luck Guys" zdanie "To nie są wakacje" zakładając pozycję na TMDB ?
Choć Filmweb podaje 2 tytuły: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ale wg nich oryginalny to "Good Luck Guys Polska" i taki moim zdaniem powinien być.
Odpowiedz
Chodzi mi o to że Fan Film znajduje ten program pierwszy i drugi sezon ale nie znajduje żadnych źródeł a wtyczka filman znajduje i można obejrzeć.
Odpowiedz
@martairafal 
Bo tak działa Fanfim. 
Opiera się na bazie serwisu Tmdb.
Jeśli tam jest tytuł inaczej zapisany niż na hostingach, to może ich nie powiązywać prawidłowo.
Ale poczekaj do jutra, zrobiłem dodatkowy wpis w tmdb - może jutro będzie znajdował.
Ewentualnie skorzystaj z menu kontekstowego "Edycja danych do wyszukiwarki" - po to została stworzona taka opcja.
Odpowiedz
Tak, fanfilm nie zawsze wyszukuje wszystkie źródła i to mimo ustawienia maksymalnego czasu wyszukiwania (pisałem już o tym wcześniej). Czasami pomaga jeszcze raz wejść w dany serial/film i ponownie wyszukać źródła. Czasem pomaga, ale nie zawsze.
Odpowiedz
REKLAMA:

@fightern 
Może być kilka przyczyn.
Jak jesteś zainteresowany zgłębieniem tematu, to musisz współpracować. Ogólne stwierdzenie, że nie działa, nie rozwiąże problemu.
Odpowiedz
Ok dzięki specjalnie mi na tym nie zależy
Odpowiedz
@martairafal 
Ale będziesz wiedział na przyszłość.
Nie pierwszy taki przypadek i na pewno nie ostatni.
Odpowiedz
Wie ktoś może gdzie można obejrzeć wszystkie odcinki serialu czterej pancerni i pies ? pomijając tvp vod reaklamy tam są okrutne, na fanfilmie można obejrzeć tylko pierwszy sezon do reszty odcinków nie znajduje linków Sad kiedyś było tego pełno na różnych stronach teraz wszędzie ten serial znikł i tylko na tvp vod jest
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 4 gości