Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Czy tu będzie dostępny real debrid bądź inny? widzę w filtrach źródeł "tylko źródła debrid" ale nigdzie nie ma opcji autoryzacji
Odpowiedz
REKLAMA:

Real Debrid autoryzuj we wtyczce Resolver UR
Odpowiedz
(19-11-2025, 04:02 PM)demo84 napisał(a): Real Debrid autoryzuj we wtyczce Resolver UR

Mam to autoryzowane (do innych wtyczek).
Reautoryzowałem, w wyszukiwaniu pojawia się "Premium" nad "Normalny" ale nic nie znajduje. Do innego filmu znalazł, ale wynik wygląda tak RD Zaluknijcc pl vidoza 720 lektor i nie odtwarza "fanfilm brak źródełurl=none" (tak wszystkie filmy mają dużo działających źródeł na rd). Na razie to był jedyny przypadek, bo generlanie nie znajduje rd źródeł (mimo, że są).
Odpowiedz
jak wybieram voe.sx przy dowolnym serialu/filmie to wywala błąd "Resolveurl ERROR: [No video found]" pomoże ktos?
Odpowiedz
Dziwne u mnie normalnie działają te linki zero problemów sprawdzałem przed chwilą specjalnie na serialu odwilż
Odpowiedz
Potwierdzam u mnie też wszystkie linki działąją -( Vide: Odwilż 3 sezony)

Podziękowali: deco164
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-11-2025, 03:10 PM)filixxzx napisał(a): jak wybieram voe.sx przy dowolnym serialu/filmie to wywala błąd "Resolveurl ERROR: [No video found]" pomoże ktos?

script.module.resolveurl masz aktualny?
Najnowsza oficjalna wersja to 5.1.186 (plus nieopublikowane jeszcze poprawki u Gujala na Githubie).
Odpowiedz
(22-11-2025, 03:10 PM)filixxzx napisał(a): jak wybieram voe.sx przy dowolnym serialu/filmie to wywala błąd "Resolveurl ERROR: [No video found]" pomoże ktos?
Nie masz przypadkiem routera od Asusa ?

Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
U mnie za ( mnie na odwilzy ale na innych filmach) lipa, jakikolwiek film bym nie chciał wł fanfilm próbuje go wł i lipa nic się nie dzieje pusty ekran.
Odpowiedz
Bez logów to tutaj nic się nie da zrobić a niestety nawet autor MODA nie wróży z fusów.
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 3 gości