Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Chyba wiem o co chodzi, bo ekino zmieniło nazwę na bo ekino-tv.pl i oile apka, fanfilm widzi nazwę ekino o tyle nie jest, w, stanie, odpalić z niego plików. Niech ktoś sprawdzi u siebie film miecz 47 roninów z 2022
Odpowiedz
REKLAMA:

U mnie w fanfilm by tele (najnowsza wersja) filman premium nie działa. Mimo, że mam aktualne dane i ciastko...Po prostu odpalam film i wyświetla się komunikat "Odtwarzanie nieudane". Gdzie te logi włączyć ? I w jakiej lokalizacji się znajdują ?
Odpowiedz
@Adek89
Nazwa wyświetlana w apce FF nie musi być dokładnie taka sama jak nazwa strony.
Ten film, co podałeś, to wyszukuje i odpalają się źródła HQQ i MIX (na Player trzeba czekać na wypuszczenie aktualizacji Resolvera, o czym pisałem w wątku o ekino).
Poza tym, odblokuj sobie możliwość przesyłania priv. - Możesz np. mi na priv wysłać loga ze swojego sprzętu - może uda się ustalić przyczynę problemu.
Odpowiedz
(23-11-2025, 01:15 PM)Adek89 napisał(a): Chyba wiem o co chodzi, bo ekino zmieniło nazwę na  bo ekino-tv.pl i oile apka, fanfilm widzi nazwę ekino o tyle nie jest, w, stanie, odpalić z niego plików. Niech ktoś sprawdzi u siebie film miecz 47 roninów z 2022

Sprawdzałem ten film na kodi przed momentem i działa mi źródło mix reszta linków jest po prostu nieaktywna bo sprawdzałem też na przeglądarce które linki są w ogóle aktywne.
Odpowiedz
(23-11-2025, 01:58 PM)fightern napisał(a): U mnie w fanfilm by tele (najnowsza wersja) filman premium nie działa. Mimo, że mam aktualne dane i ciastko...Po prostu odpalam film i wyświetla się komunikat "Odtwarzanie nieudane". Gdzie te logi włączyć ? I w jakiej lokalizacji się znajdują ?

Czy Filman Premium masz na myśli Filman_API czy Filman WWW ?

Tak w ciemno - możesz mieć blokowane ich domeny (np. DOODSTRAM) przez dostawcę internetu - pomaga zmiana DNSów na 8.8.8.8 i 1.1.1.1

Co do logów - w zakładce Konserwacja
[Obrazek: WJ1fPe3l.jpeg]
Odpowiedz
@tele Mam i filman api i filman www. Sam skociłem coś w ustawieniach, bo nawet do ustawień ogólnych nie mogłem wejść. Trzeba było usunąć dane dodatku. Mam pytanie: Login i hasło do filmana wprowadziłem, user agent też, ciasteczko bdk też. Co to jest ciasteczko cf i czy je też należy wprowadzić ?
Odpowiedz
REKLAMA:

Ciasteczko CF nie trzeba dopóki nie ma weryfikacji cloudflare.

Wysłane z mojego 2312DRA50G przy użyciu Tapatalka
1
Odpowiedz
Czasami niektóre sieriale w ff tele na serwerze doostram działają, a czasami nie. Nie jest to błąd wtyczki, bo po instalacji FF beta też to się czasami dzieje. To prawdobodobnie problem źródła. Wczoraj np. wysztko działało OK.
Odpowiedz
Witam,
Przez jakiś czas miałem w kodi zakładkę :ostatnio szukane. Teraz mi zniknęła co mogło się stać lub jak ją wskrzesić??
Odpowiedz
(01-12-2025, 01:27 PM)180180 napisał(a): Witam,
Przez jakiś czas miałem w kodi zakładkę :ostatnio szukane. Teraz mi zniknęła co mogło się stać lub jak ją wskrzesić??

W Kodi czy w FanFilm? Bo napisałeś w wątku o FanFilm.

A jeśli chodzi Ci o FanFilm, to czy nie miałeś na myśli "Ostatnio oglądane"?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: senac, szopns, xdxp88, 1 gości