Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(05-12-2025, 08:08 AM)tele napisał(a): @rafki79
Sprawdź wiadomość prywatną.

(16-12-2025, 06:34 PM)tele napisał(a): @steve4
Sprawdź priv-a
LOL - może w ogóle przejdziecie na pw?
[Obrazek: 12QcgTzl.jpeg]
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Pojedynczym osobom (reszta nic nie pisze) coś tam nie działa, więc nie chcę zaśmiecać wątku.
Odpowiedz
Witam u mnie tez problem z CDA-HD jest jakies lekarstwo
Odpowiedz
(19-12-2025, 08:38 PM)isio napisał(a): Witam u mnie tez problem z CDA-HD jest jakies lekarstwo

Jest pod "pewnym warunkiem" 

[Obrazek: FdKu4bG.png]
Odpowiedz
A możesz zdradzić tajemnicę jaka kryje się pod stwierdzeniem...? Jest pod "pewnym warunkiem"  Cry
Odpowiedz
Informacja dla początkujących użytkowników Kodi.

Niestety, Mod od @tele nie może być zainstalowany w Kodi razem z FF Beta, ponieważ nie ma  własnego id (identyfikatora).

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

(30-11-2025, 04:43 PM)fightern napisał(a): Czasami niektóre sieriale w ff tele na serwerze doostram działają, a czasami nie. Nie jest to błąd wtyczki, bo po instalacji FF beta też to się czasami dzieje. To prawdobodobnie problem źródła. Wczoraj np. wysztko działało OK.

i co wszystko ci działa? Bo teraz u mnie jest problem. "Nieudane odtwarzanie"

Nie odtwarza premium zrodel z f-mana _API.
Mam wtyczke w wersji 2025.09.22, nie ma nowszej?
2 seriale nie działają a także sprawdzilem serial ktory 10 dni temu ogladałem i także nie działa.

2025-12-29 01:16:23.519 T:11272    info <general>: Creating InputStream
2025-12-29 01:16:23.552 T:14596    info <general>: [FanFilm]  [player.py]  playback started
2025-12-29 01:16:23.554 T:14596    info <general>: [FanFilm]  [player.py]  waiting for player to start
2025-12-29 01:16:23.596 T:11272   error <general>: CCurlFile::XFILE::CCurlFile::Open - <***niewazne**doodstram.xyz***> Failed with code 404:
może f-man cos zmienił?
Odpowiedz
@tescik
Mam to samo.
Coś po ich stronie. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
Odpowiedz
Koledzy/Koleżanki! Nie dyskryminuje nikogo. 
Czy ktoś z Was ma patent na zainstalowanie kodi/fanfilm na tv Samsung z systemem tizen?
Jak ja bym chciał na nim tak jak na tv tcl sobie zainstalować co chce a nie to co jest dostępne  i uruchomić na nim kodi.

Wiem że można dodatkowy box albo z laptopa, ale to już dodatkowe graty które mnie  drażnią. Tcl pod tym względem jest de best. samsung 65q77aat, już wielu sytuacjach mam wypisane że za stara przeglądarka a nowszej nie można instalować. "Jak żyć panie prezydencie, jak żyć ? "

Poza tym chciałabym podziękować całej naszej a szczególnie w tym wątku dla @tele i pozostałym osobom w grupie za czynny udział w budowaniu fanfilm...  Rok był naprawdę mocno owocny. Dziękuję za to wszystkim.
1
Odpowiedz
Orientuje się ktoś dlaczego na najnowszej wersji Kodiego (21.3) nie da się zainstalować Fanfilm z repozytorium (github) ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 4 gości