Liczba postów: 266
Liczba wątków: 0
Reputacja:
67
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: PC
31-12-2025, 04:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2025, 04:10 PM przez szopns.)
Co to znaczy "nie da się"? Nie ma żadnego problemu z instalacją repo fanfilm a z niego oczywiście samej wtyczki (kodi zarówno 21.2 jak i 21.3 a i na 22 też tak na marginesie dodając). Wypadało by napisać coś więcej np jaki błąd się pojawia u Ciebie, a w idealnym świecie zamiast pisać o błędzie pokazuje się logi.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: PC/TV
Miałem problem przy wyszukiwaniu filmu Iluzja 1/2, polski tytuł nic nie znalazło, to samo z angielską nazwa tytułu. Coś robię źle czy to kwestia wyszukiwarki ?
Dodatkowo, czy byłbyś w stanie dodać automatyczne odświeżanie/pobieranie list z trakta(samemu doskwiera mi lista obserwowanych filmów). Jak rozumiem aktualnie lista tytułów obserwowanych w trakt jest cache'owana i jedyna możliwość na aktualizacje to manualne kliknięcie importowania w opcjach narzędzi. Myślę, że logicznym byłoby pobieranie za każdym razem aktualnej listy bądź też jakiś trigger w podopcjach wyboru danej listy
1
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.6
Urządzenie: android
Część
Macie dalej problemy ze źródłami z doodstram? U mnie nadal filmy uruchamiane jeszcze w grudniu nie chcą działać. Przykładowo serial Zawód Amerykanin dowolny sezon zwykle 4 źródła na odcinek z doodstram i przy każdym nieudane odtwarzanie.
Używam kodi na google TV i wtyczki cmkodi z Polish team.
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 3
Reputacja:
801
System operacyjny:
Urządzenie: telewizor TCL C70
06-01-2026, 09:24 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2026, 04:22 PM przez tele.)
Czy chodzi o źródła z Filman_API ?
Jeśli tak, to mam tak samo.
Podejrzewam problem u nich.
Choć niektórzy mówią, że te źródła w ich apce (Filmana) na Androidzie działają (może nie wszystkie, ale chociaż 1080p - i to jest trochę dziwne).
Niektóre źródła jednak działają w Kodi (np. serial Budda, Drelich) ale to zdecydowana mniejszość.
Jak ktoś coś więcej wie lub zauważył, to niech podzieli się spostrzeżeniami.
Na razie proponuje wyłączyć sobie ten scraper w Ustawieniach (aby się nie denerwować) - za jakiś czas ponownie będzie można sprawdzić.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: sony bravia
12-01-2026, 07:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2026, 07:23 PM przez Kamilmail.)
Siema u was też po wybraniu źródła TVPVOD próbuję je odpalić po czym pomija je i przeskakuje do następnego źródła poniżej ? a gdy wyłączę źródła filman_api to już nagle działa
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Xiaomi
jaką wersję kodi obecnie polecacie? małoproblemowa.