Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Skin dla upnext który poprawilem działa na obu wtyczkach. Jedyna różnica to zaczytywanie koloru - ale to można w skrypcie wbić na domyślny skorki
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
688
System operacyjny:
@
adi1 co to znaczy że nie działa z wszystkimi serwerami? Przecież serwer z którego odtwarzasz nie ma związku z UpNext. Wtyczka z której korzystasz owszem - ale nie wiem która jeszcze korzysta tylko z starej wersji - te które sprawdzałem działają z obiema wersjami. Zaletą nowszej wersji jest natomiast katalog next episodes - który w przypadku korzystania z biblioteki pokazuje ci listę kolejnych odcinków (np. w widgecie)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
System operacyjny:
Urządzenie: nokia
Wersja service.upnext-2.0.30+matrix.dev.0 nie działa np z elementum na Boxie ale na Pc już działa.
Reputacja:
688
System operacyjny:
To zgłoś to autorowi tej wtyczki - pewnie drobna różnica w wersjach pythona.
No i to nie ma nic wspólnego z serwerami tylko z wtyczkami.
Liczba postów: 647
Liczba wątków: 17
Reputacja:
325
System operacyjny:
Urządzenie: X96 Max Plus2
Tak, dokładnie taki był zamysł, albo ikony, albo tekst. Opcji mieszanej nie mam w planach.
1