Liczba postów: 322
Liczba wątków: 31
Reputacja:
126
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
Testuje na tv
Ale po testach model gpt 4o i Gemini 2.5 flash lepiej lepiej radzą sobie niż słabsze modele mogę dociągnąć to promptem dla słabszych modeli
Np na 4o
Film gdzie przylatuje ufo lubi jeść zupę śmieszy film gpt 4o wynik za pierwszym razem
Gdzie to samo przy gpt 4o mini ai dopytuje się o jeszcze jakiś szczegół np wpisałem że to francuski film to wtedy znalazł
W prompcie nie ma żadnych podpowiedzi to tylko jak się ma szukać zbierać z web search niestety słabsze modele mają mniejszy zakres analizowania i wymagana jest dla nich instrukcja
Reputacja:
126
System operacyjny:
Ok robiłem kilka audytów w w codex gpt i claude code wersja jest gotowa .
Testowałem na openai płatne
Gemini z darmowym i płatnym
Gemini darmowe wystarczy na krótko najlepsza opcja użyć Gemini płatne ustawić limit wydatków np 2 zł mc. Jedno wyszukiwanie koszt ok 0.0004 zł +podatek
Reputacja:
126
System operacyjny:
Jutro zrobię małą poprawkę czegoś innego bo zapomniałem
Reputacja:
126
System operacyjny:
03-05-2026, 03:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2026, 04:00 PM przez Jmno.)
Testuje na Android TV dodałem przeglądarkę tmdb w oknie czatu
Dodałem też pokaż zwiastun z YouTube
Reputacja:
126
System operacyjny:
Można zrobić aktualizację w oknie czata jest sparowana aplikacja YouTube działa dobrze na androida tv tylko trzeba mieć zainstalowane you tube działa to tak tmdb tworzy link z id z zwiastunem wtyczka przekazuje do zewnętrznej aplikacji YouTube jeśli zwiastun się skończy wystarczy nacisnąć wstecz 2 razy i wróci do okna czatu
1
Reputacja:
126
System operacyjny:
Testuję nową logikę AI – jest lepsza i zużywa mniej tokenów. Teraz bot najpierw zbiera informacje od użytkownika (bez użycia tokenów), a po zebraniu danych szuka z większą skutecznością. Testowałem to i działa. Jeśli użytkownik podał tylko ogólny zarys, bot nie znajduje odpowiedzi i sam dopytuje, przez co uciekają tokeny. A teraz, zanim je zużyje, bot zbiera informacje. Nawet w przeglądarce Google, gdy podałem tylko ogólny opis, nic nie znalazło.