Liczba postów: 4,793
Liczba wątków: 42
Reputacja:
799
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
30-05-2026, 02:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2026, 02:45 PM przez Tomek.)
(30-05-2026, 02:23 PM)wyborca napisał(a): nie wpiszę wszystkich seriali, więc logiczne że skracam do "większość", dwa w zupełności wystarczą (inne mają taki sam efekt). I ponawiam po co dawać linka do serialu, którego sam dałeś wynik wyszukiwania wcześniej?
- znał ten serial i pokazał wyniki jego wyszukania, to po co linki?
No to nie wypisuj - ale w takim razie ode mnie nie oczekuj już pomocy - tobie się nie chce podać czego dokładnie ci nie znajduje - to mi, w moim wolnym czasie nie będzie się chciało sprawdzać. Serialu nie znałem - już to mówiłem - trafiłem po prostu - API zwraca nam 4 wyniki.
(30-05-2026, 02:23 PM)wyborca napisał(a): - nie wiem jaki jest zamysł żeby robić wtyczki do wersji, której nie będzie jeszcze przez kilka miesięcy i żeby nie działało już teraz na OFICJALNEj wersji Taki że jest wiele świetnych serwisów (jak netmirror) które działają tylko na nowszych wersjach ISA. Na szczęście - dla k21 są z definicji wyłączone.
EOT - nie chcesz podawać dokładnych danych - nie oczekuj pomocy. Logów dla matrixa dalej nie chciało ci się podać - więc problemu nie ma już jak widać.
(30-05-2026, 02:42 PM)wyborca napisał(a): I dalej.. wysłałem log, to nie wiem dlaczego piszesz, że nie wysłałem  Miałeś wysłać logi z Matrix - ale to nie ważne. Sorki - ale nie mam czasu na zbędną dyskusję. Może któryś z innych dev się pochyli. Mnie udało ci się zrazić.
REKLAMA:
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: box
30-05-2026, 02:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2026, 03:04 PM przez wyborca.)
Wpisałem dwa seriale obrazujące problem z resztą, za mało? mam 30 seriali wpisać?
inni wpisują tylko jedno, dwa a tu się przyczepiasz.
Nie napisałeś z jakiego filmu/serialu mam wysłać logi, tylko, że mam je zrobić. A było to po moim opisaniu problemu z SERIALAMI. I zrobiłem wpis z logiem. Problem mam z serialami o nich piszę cały czas od początku (już na tamtym wątku).
Odpisujesz drugi raz na stary komentarz i się ciskasz, podczas gdy jest nowy z linkami.
Reputacja:
799
System operacyjny:
30-05-2026, 03:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2026, 03:04 PM przez Tomek.)
Jeśli ci nie działa na 30 to musisz podać 30. Inni podają jeden który im nie działa i na nim sprawdzamy. Jak podadzą 10 to będziemy w tych 10 szukać problemu. Jest więcej seriali na tmdb niż 30 i nie będę sprawdzał wszystkich.
Poza serialami pisałeś o matrix. Nie podałeś logów.
Ale jak już powiedziałem nie mam czasu na dalsze zgadywanie. W tym przypadku problem tkwi między krzesłem a ekranem.
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: box
(30-05-2026, 03:02 PM)Tomek napisał(a): Jeśli ci nie działa na 30 to musisz podać 30. Inni podają jeden który im nie działa i na nim sprawdzamy. Jak podadzą 10 to będziemy w tych 10 szukać problemu. Jest więcej seriali na tmdb niż 30 i nie będę sprawdzał wszystkich.
Poza serialami pisałeś o matrix. Nie podałeś logów.
Ale jak już powiedziałem nie mam czasu na dalsze zgadywanie. W tym przypadku problem tkwi między krzesłem a ekranem.
matrix był tylko przykładowo, bo przeważnie wszędzie jest, na filmanie np
cały czas piszę o serialach i do jednego problemu z serialem dałem loga, ale lepiej wymyślać i prosić cały czas o linki do serialu, który się samemu wklejało niż zajrzeć do loga
Reputacja:
799
System operacyjny:
Ja cię prosiłem (czas przeszły bo już kompletnie mi to zwisa) o linki do pozostałych seriali także. Ale jak sam mówisz - zamiast podawać - zajrzyj sobie do logów.
EOT dla mnie.
Reputacja:
799
System operacyjny:
31-05-2026, 05:24 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2026, 06:59 AM przez Tomek.)
W repozytorium beta wersja 2026.05.30.0:
-- scrapery-- - nowy scraper - streamimdb (EN),
- nowy scraper - vidzee (EN),
- usunięcie scraperów flixhq/himovies/zerion - martwe strony,
- filman - nie są wymagane już ciasteczka - wystarczy login i hasło.
![[Obrazek: 9uCaFAYl.png]](https://i.imgur.com/9uCaFAYl.png)
- fix netmirror (zmiana domeny - konieczne przeładowanie ciastek oraz aktualizacja skryptu TamperMonkey)
- fix rapideo/nopremium/twojlimit
- fix xt7/tb7 - fix sesji
- fix cda
- fix anime
- fix webstreamer
- fix zaluknij
-- core-- - obsługa UpNext (monit o odtworzenie kolejnego odcinka serialu) - obsługuje zarówno wtyczkę z oficjalnego repozytorium Kodi, jak też 2 najpopularniejsze forki:
-- By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
-- By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jest to zewnętrzna, niezależna od Team FF wtyczka, także wymaga ustawienia przez usera własnej, odpowiadającej mu konfiguracji. Wbrew prostej zmianie w kodzie, kosztowało nas to dużo czasu żeby integracja była jak najprostsza bez ostrej ingerencji w kod FanFilm. I można powiedzieć że się udało dzięki nowemu podejściu do struktury działania, plików jaki jest w nowym FanFilm.
- obsługa regex dla funkcji z TM (netmirror/ekino)
Aktualizacja skryptu TM - tylko dla użytkowników wersji BETA:
- aktualizujemy skrypt z tego linku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
jest to niezbędna jednorazowa czynność dla użytkowników wersji beta. Ze względu na pewne zmiany które nie są równoległe względem stable/beta musimy powrócić do rozróżnienia obu wersji skryptów.
Po aktualizacji FanFilm wymagany jest restart.
Podziękowali: wbak1102, RadziuOi, martairafal
1
REKLAMA:
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
System operacyjny:
Urządzenie: TV
Dzień dobry,
ja nie wiem co się u mnie podziało wypisuje błąd FF:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Może ktoś sprawdzić. Do dzisiaj wszystko było w jak najlepszym porządku.
Reputacja:
799
System operacyjny:
sqlite3.OperationalError: disk I/O error
Problem z dyskiem/miejscem zapisu...
Spróbuj całkowicie odinstalować fanfilm i zainstalować na nowo
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
System operacyjny:
Urządzenie: TV
Dziękuję za odpowiedź. Pomogło, ale musiałem też zrestartować TV bo na nim mam zainstalowane Kodi. Ciekawe czy bez reinstalacji FF i zrobieniem tylko restartu TV problem by się rozwiązał.
Reputacja:
799
System operacyjny:
Ciężko powiedzieć. Błąd wskazywał na problem z zapisem do bazy, ale nie spowodowany błędnym formatem zapisu czy czymś podobnym tylko błędem I/O czyli problem wynikający np. z brakiem miejsca na dysku, z brakiem praw dostępu do zapisu... Ciężko powiedzieć na podstawie wycinka logu (ale chwała ci za to że dałeś ten najważniejszy fragment).
Podziękowali: portoben
|